Moderný apartmán s vírivkou a výhľadom na more a ostrov v Primoštene

Primošten, Chorvátsko – ID 14449
680,000 €
Plocha 163 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 300 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj luxusný apartmán nachádzajúci sa na 2. poschodí modernej viacúčelovej budovy v Primoštene s úchvatným výhľadom na celé mesto a okolité ostrovy. Byt s hrubou plochou 163,75 m² a čistou plochou 140,12 m² poskytuje dostatok priestoru na pohodlné a funkčné bývanie.

Byt sa vyznačuje moderným dizajnom a kvalitnými materiálmi. Súčasťou bytu sú dve priestranné spálne a dve elegantné kúpeľne, ktoré sú vybavené najmodernejšími sanitárnymi zariadeniami vrátane sprchovacích kútov. Tento priestranný apartmán má aj veľkú terasu/loggiu s rozlohou 23,92 m², na ktorej sa nachádza luxusná vírivka, ideálna na relaxáciu.

Parkovanie a ďalšie vybavenie. Budova je vybavená podzemnou garážou, pivničnými priestormi a výťahom, čo zabezpečuje maximálne pohodlie pre obyvateľov.

Apartmány sa predávajú nezariadené, ale sú plne vybavené sanitárnym zariadením. Podlahy sú riešené parketami v spálňach a obývačke a keramickou dlažbou v kúpeľniach. Vykurovanie zabezpečujú stropné klimatizácie s tepelnými čerpadlami, ktoré poskytujú energetickú účinnosť triedy A+. K úsporám energie prispievajú hliníkové okná SCHUCO.

Výstavba je naplánovaná na koniec roka 2025 s možnosťou flexibilného splátkového kalendára.

Tento apartmán ponúka ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie pri mori. Lokalita Primošten je jednou z najkrajších v Chorvátsku, čo zaručuje veľký investičný potenciál a vysokú návratnosť investície. Bývanie v tesnej blízkosti pláže a krásny výhľad na more sú hlavnými výhodami tejto nehnuteľnosti.

Primošten: Primošten je očarujúce pobrežné mestečko, ktoré sa môže pochváliť krásnymi plážami, čistým morom a bohatou históriou. Vďaka svojej polohe medzi Šibenikom a Splitom ponúka ľahký prístup k mestským službám, kultúrnym pamiatkam a ďalším turistickým atrakciám. Primošten je známy svojou malebnou architektúrou a bohatým kultúrnym životom, čo z neho robí ideálnu destináciu na trvalé bývanie aj dovolenkové pobyty.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľností pri mori vďaka čistému moru, krásnemu pobrežiu a stabilnému investičnému prostrediu. Investícia do nehnuteľnosti v Primoštene poskytuje vynikajúcu príležitosť nielen na osobné bývanie, ale aj na prenájom turistom, a tým dosiahnutie pravidelného príjmu.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné apartmány a domy pri mori, ktoré spĺňajú vysoké nároky našich klientov. Vďaka našim skúsenostiam vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť presne podľa vašich predstáv a poskytneme vám profesionálne poradenstvo počas celého procesu kúpy.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky. Pomôžeme vám nájsť luxusnú nehnuteľnosť v Chorvátsku

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
163 m2
Úžitková plocha
140.12 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00