Moderný apartmán s bazénom a priestrannou záhradou v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 13965
350,000 €
Plocha 67 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 1 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Tento jedinečný apartmán sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite v Meduline a je ideálny na relaxáciu, turistiku a prenájom. Apartmán sa nachádza na prízemí budovy, v ktorej je len šesť bytových jednotiek, čo zaručuje súkromie a pohodlie.

Apartmán je priestranný, plný prirodzeného svetla a moderne zariadený. Dispozícia apartmánu zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s plne vybavenou kuchyňou na mieru, dve spálne a kúpeľňu. Z obývacej izby je priamy vstup do krásnej záhrady s rozlohou 170 m², ktorá ponúka bazén, slnečnú terasu a priestrannú zelenú plochu, ideálnu na relaxáciu. V záhrade sa nachádza aj drevená chatka/sladovňa.

Apartmán je klimatizovaný a vykurovaný krbom na pelety, čo zabezpečuje pohodlné bývanie počas celého roka. K dispozícii je aj bezplatné pripojenie na internet. K apartmánu patria dve parkovacie miesta, čo rieši akékoľvek starosti s parkovaním.

Vďaka svojej polohe a vybaveniu je ideálnou investíciou na turistické účely alebo na rodinné bývanie. Tento apartmán ponúka skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú harmóniu medzi pokojným životom a možnosťami, ktoré poskytuje obľúbená destinácia Medulin.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť a investujte do apartmánu, ktorý spája moderný životný štýl s krásou stredomorskej prírody.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
67 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00