Moderný apartmán s 3 spálňami a soláriom na Malorke

Ses Salinas, Španielsko – ID 13611
495,000 €
Plocha 90 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/1
More 5 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj na Malorke byt 3 + kk nachádzajúci sa v novostavbe v žiadanej oblasti Ses Salinas. Tento moderný a elegantný byt s celkovou plochou 90,4 m² a úžitkovou plochou 79,55 m² sa nachádza na 1. poschodí budovy a má výhodnú polohu v pokojnej časti obce.

Byt je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a pohodlie. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchynským kútom, dvoch spální, kúpeľne a terasy, ktorá ponúka skvelé miesto na oddych a posedenie. K bytu patrí aj pivnica a parkovacie miesto.

Nehnuteľnosť je vybavená modernými prvkami, ako je elektrické kúrenie, telefónne pripojenie, internet a elektrina 230 V. Všetky potrebné sociálne a infraštruktúrne služby sú v pešej dostupnosti - školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, pošta, nákupné siete a supermarket.

Poloha apartmánu je ideálna pre milovníkov plážových aktivít, keďže je vzdialený len 5400 metrov od mora. Región Ses Salinas je známy svojou malebnou krajinou a prístupom k prírodným krásam Mallorky. Táto nehnuteľnosť je v tejto oblasti skutočne podhodnotená, čo z nej robí výhodnú investíciu.

Byt bude k dispozícii od 30. septembra 2024, čo vám dáva dostatok času na naplánovanie sťahovania alebo investície.

Zabezpečte si túto výnimočnú ponuku bytu v žiadanej lokalite na krásnej Malorke ešte dnes. Pre viac informácií a obhliadky nás prosím kontaktujte.

My v spoločnosti MOJA NEHNUTEĽNOSŤ NA MORE ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch. Tím MNM.

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
90 m2
Úžitková plocha
79.55 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00