Moderne zariadený apartmán s terasou, ktorý sa nachádza 700 metrov od pláže v meste Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 14164
255,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj moderne zariadený dvojizbový apartmán s terasou, ktorý sa nachádza len 700 metrov od pláže Hangar a 1300 metrov od centra mesta Vodice.

Tento apartmán je ideálnou kombináciou moderného bývania a skvelej polohy v blízkosti pláže a všetkej občianskej vybavenosti.

Apartmán S2 je orientovaný na juh a ponúka zaujímavú a funkčnú dispozíciu s celkovou úžitkovou plochou 72,74 m² a parkovacím miestom o rozlohe 11 m². Nachádza sa na prvom poschodí a zahŕňa vstupnú halu, kuchyňu s jedálenským kútom, obývaciu izbu s prístupom na krytú terasu, dve spálne a dve kúpeľne. K bytu patrí aj vonkajšie parkovacie miesto v uzavretom dvore budovy.

Celý menší bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, bol kompletne zrekonštruovaný. Budova, ktorá má moderný vzhľad, pozostáva zo štyroch podlaží: prízemia, prvého a druhého poschodia a vysokého podkrovia. Rekonštrukcia sa uskutočnila s použitím vysokokvalitných materiálov a v súlade s najnovšími stavebnými normami vrátane polystyrénovej fasády, vonkajšej technológie ALU okien, elektrických roliet s integrovanými sieťkami proti hmyzu a nových elektrických a vodovodných inštalácií.

Byt je pokrytý kvalitnou keramickou dlažbou a parketami v neutrálnych odtieňoch, ktoré dotvárajú elegantný a čistý interiér. Každá izba je vybavená klimatizáciou, kúpeľne majú moderné sanitárne vybavenie, kúrenie a práčku. Bezpečnosť zabezpečujú protipožiarne dvere. Kuchyňa je plne vybavená a balkón má sklenené zábradlie a novú zaťahovaciu markízu. Celý apartmán je zariadený kvalitným a moderným nábytkom vyrobeným na mieru. Byt má aj samostatné merače vody a elektriny.

Vodice sú jedným z najobľúbenejších turistických stredísk na chorvátskom pobreží, ktoré je známe svojou živou atmosférou, krásnymi plážami a bohatou ponukou kultúrnych a rekreačných aktivít. Vďaka svojej polohe na pobreží Jadranského mora ponúkajú Vodice vynikajúce možnosti pre milovníkov plážového života, ale aj pre tých, ktorí si radi vychutnávajú večerné prechádzky po promenáde alebo návštevu miestnych reštaurácií a barov.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich požiadaviek. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby sme vám pomohli nájsť váš vysnívaný domov pri mori.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
70 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00