Moderná vila s bazénom v Privlace - ideálne miesto pre relax a zábavu

Privlaka, Chorvátsko – ID 14396
630,000 €
Plocha 573 m2
Dispozícia 4+kk
More 1 200 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Táto krásna a moderná vila s bazénom sa nachádza v pokojnej časti letoviska Privlaka, len 1,2 km od mora a 1 km od centra mesta. Vila bola navrhnutá s ohľadom na pohodlie, relax a zábavu, takže je ideálnou voľbou na trvalé bývanie, prenájom na dovolenku a víkendové pobyty. Vila ponúka plne vybavenú kuchyňu, priestrannú jedáleň a otvorenú obývaciu izbu s nádherným výhľadom na terasu a bazén. Tri priestranné spálne majú vlastné kúpeľne, spolu tri kúpeľne a jednu samostatnú toaletu. Praktickým doplnkom je aj špajza. Všetky miestnosti vrátane obývacej časti sú klimatizované, čo zaručuje maximálne pohodlie počas celého roka.

Vonkajšia terasa s bazénom priamo nabáda na relaxáciu. Letná kuchyňa a vonkajšia jedáleň sú ideálne na grilovanie a stretnutia s rodinou alebo priateľmi. Pozemok je kompletne oplotený a zabezpečuje dostatočné súkromie, pričom vila je napojená na elektrickú sieť a vodovod.

Táto nehnuteľnosť ponúka nielen luxusný priestor na relax, ale aj veľký investičný potenciál. Vďaka svojej strategickej polohe v Privlace je vila skvelým východiskovým bodom na návštevu okolitých dalmatínskych miest a turistických atrakcií. Vzdialenosť do Zadaru je len 18 km, do historického mesta Nin 4 km a na piesočnaté pláže Sabunike len 1,5 km. Ostrovy Vir a Pag, ktoré sa nachádzajú neďaleko, sú známe svojou krásnou prírodou a rekreačnými možnosťami. Vďaka výhodnej polohe je táto vila ideálna na osobné využitie aj ako investícia s vysokým potenciálom prenájmu turistom.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko, ktoré ponúka všetko potrebné pre príjemný stredomorský život. Vďaka čistému moru a dlhým piesočnatým plážam je Privlaka ideálnou destináciou pre rodinnú dovolenku. Mesto poskytuje všetky potrebné služby - obchody, reštaurácie, poštu, lekárske služby - a zároveň ponúka pokojnú atmosféru, ďaleko od rušných turistických centier. Športoví nadšenci môžu využiť bohaté možnosti vodných aktivít, ako je plachtenie alebo surfovanie.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou pre investície do nehnuteľností vďaka svojmu jedinečnému pobrežiu, čistému moru a bohatému kultúrnemu dedičstvu. Zadar a jeho okolie vrátane Privlaky patria medzi najkrajšie a najžiadanejšie oblasti na kúpu nehnuteľností. Chorvátsko ponúka stabilný trh a priaznivé podmienky pre investorov, ktorí chcú zhodnotiť svoje investície prostredníctvom turistického prenájmu alebo vlastného využitia.

Mojenemovitostumore je spoľahlivým partnerom pri hľadaní nehnuteľností v Chorvátsku. Ponúkame individuálny prístup a širokú ponuku nehnuteľností pri mori, od apartmánov až po luxusné vily. Naše dlhoročné skúsenosti a znalosť miestneho trhu nám umožňujú nájsť pre vás ideálnu nehnuteľnosť, či už hľadáte pokojný dom pri mori alebo investičnú príležitosť s vysokým výnosom z prenájmu. Vďaka našim profesionálnym službám si môžete byť istí, že celý proces kúpy bude bezproblémový.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v Privlace alebo v oblasti Zadaru, neváhajte nás kontaktovať. Pomôžeme vám nájsť ideálne miesto pre váš nový domov alebo investíciu.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
573 m2
Pozemok
420 m2
Úžitková plocha
138 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
70 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
1 km
Lekár
3 km
Kaviareň
2 km
Reštaurácia
1 km
Bar
2 km
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00