Moderná novostavba, dvojizbový apartmán, 2. poschodie, 400 m od pláže v obci Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 13696
365,000 €
Plocha 100 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 400 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je luxusný apartmán s dvoma spálňami na 2. poschodí, len 400 metrov od pláže a novo zrekonštruovanej promenády pozdĺž mora!

Apartmán S6 sa nachádza na 2. poschodí obytnej budovy a má čistú plochu 100,74 m². Pozostáva zo vstupnej haly, chodby, prvej spálne, práčovne, kúpeľne, druhej spálne, otvorenej kuchyne, jedálne a obývačky s prístupom na krytú a nekrytú terasu s rozlohou 20,57 m², z ktorej je krásny výhľad na more.

K bytu patrí parkovacie miesto vo dvore budovy.

Táto menšia obytná budova, ktorá je vo výstavbe, pozostáva celkovo zo 6 apartmánov a nachádza sa vo výbornej lokalite. Budova má celkom tri podlažia: prízemie, 1. poschodie a 2. poschodie. Jej moderný vzhľad a výstavba z kvalitných materiálov podľa najnovších stavebných noriem zaručujú vysokú úroveň komfortu a bezpečnosti. Budova bude vybavená plastovými oknami so sieťkami proti hmyzu, sklenenými zábradliami, fasádou so zateplením polystyrénom, elektrickými roletami, podlahovým kúrením, bezpečnostnými vstupnými dverami, kvalitnými keramickými obkladmi a dlažbami, moderným sanitárnym vybavením v kúpeľni, klimatizáciou, TV/internetovým pripojením v izbách a obývacej izbe.

Ku každej izbe patrí jedno parkovacie miesto vo dvore budovy. Plánovaný termín dokončenia stavby a možnosť nasťahovania je v lete 2025.

Vodice sú obľúbené turistické mesto nachádzajúce sa na pobreží Jadranského mora. Je známe svojou krásnou plážou, promenádou pozdĺž mora a bohatou ponukou reštaurácií, kaviarní a obchodov. Mesto ponúka širokú škálu aktivít vrátane vodných športov, kultúrnych podujatí a nočného života, čo z neho robí ideálnu destináciu na trvalé bývanie aj dovolenkové pobyty.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, pomôžeme vám nájsť ideálny domov, ktorý bude vyhovovať vašim špecifickým požiadavkám. Či už dávate prednosť moderným novostavbám, tradičným dalmatínskym domom alebo luxusným vilám s výhľadom na more, radi vám pomôžeme nájsť tú pravú. Naši skúsení makléri vám poskytnú kompletný servis od obhliadok až po právne a administratívne záležitosti spojené s kúpou nehnuteľnosti. Neváhajte nás kontaktovať a oznámte nám svoje požiadavky, aby sme mohli začať s hľadaním vášho vysnívaného domova.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
100 m2
Úžitková plocha
90 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00