Luxusný apartmán vo Vodiciach - 2. poschodie s krásnym výhľadom na more

Vodice, Chorvátsko – ID 13748
395,000 €
Plocha 125 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 400 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je luxusný apartmán na 2. poschodí s nádherným výhľadom na more, len 400 metrov od pláže a novo zrekonštruovanej promenády pozdĺž mora vo Vodiciach.

Apartmán S5 sa nachádza na 2. poschodí obytnej budovy a má čistú plochu 112,45 m². Jeho dispozícia zahŕňa vstupný priestor, dve spálne, práčovňu, kúpeľňu a hlavnú spálňu s vlastnou kúpeľňou. Otvorená kuchyňa, jedáleň a obývacia izba ponúkajú moderný a priestranný interiér s prístupom na krytú terasu s rozlohou 22,44 m², z ktorej je krásny výhľad na more.

K bytu patrí parkovacie miesto vo dvore budovy.

Táto menšia obytná budova, ktorá je v súčasnosti vo výstavbe, má spolu 6 apartmánov a nachádza sa vo výbornej lokalite. Budova má tri podlažia: prízemie, 1. poschodie a 2. poschodie. Moderný dizajn budovy, kvalitné materiály a najnovšie stavebné normy zaručujú komfort a bezpečnosť. Budova bude vybavená plastovými oknami so sieťkami proti hmyzu, sklenenými zábradliami, polystyrénovou fasádou, elektrickými roletami, podlahovým kúrením, bezpečnostnými vstupnými dverami, kvalitnými keramickými obkladmi a dlažbami, modernými sanitárnymi zariadeniami v kúpeľni, klimatizáciou, TV/internetovými prípojkami v izbách a obývacej izbe a video monitorovaním. Ku každému bytu patrí jedno parkovacie miesto vo dvore budovy. Plánovaný termín dokončenia stavby a možnosť nasťahovania je v lete 2025.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v tejto oblasti, radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov, ktorý bude vyhovovať vašim špecifickým požiadavkám. Či už uprednostňujete moderné novostavby, tradičné dalmatínske domy alebo luxusné vily s výhľadom na more, sme pripravení poskytnúť vám kompletný servis od obhliadok až po právne a administratívne záležitosti spojené s kúpou nehnuteľnosti. Neváhajte nás kontaktovať a oznámte nám svoje požiadavky, aby sme mohli začať s hľadaním vášho vysnívaného domova.

Vodice sú malebné turistické mesto, ktoré sa nachádza na pobreží Jadranského mora. Mesto je známe svojou krásnou plážou, dlhou promenádou pozdĺž mora a širokou ponukou reštaurácií, kaviarní a obchodov. Vodice ponúkajú bohaté možnosti na vodné športy, kultúrne podujatia a rušný nočný život, vďaka čomu sú ideálnym miestom na trvalé bývanie i dovolenkové pobyty.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
125 m2
Úžitková plocha
112.45 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00