Luxusný apartmán s výhľadom na more v Tribunji

Tribunj, Chorvátsko – ID 14413
360,000 €
Plocha 112 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/3
More 900 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj nový luxusný trojizbový byt s celkovou úžitkovou plochou 112,98 m², ktorý sa nachádza na 2. poschodí modernej obytnej budovy v obľúbenom mestečku Tribunj. Byt je orientovaný na juhovýchod a vďaka tomu ponúka slnečný interiér a nádherný výhľad na more a okolité ostrovy. Z priestrannej obývacej izby je prístup na krytú terasu s rozlohou 24,78 m², ktorá je ideálna na relaxáciu a vychutnávanie si prímorského prostredia.

Dispozícia bytu zahŕňa vstupný priestor, predsieň, vstupnú halu, kúpeľňu/práčovňu, 3 spálne, komoru, druhú kúpeľňu a priestrannú kuchyňu s jedálňou prepojenú s obývacou izbou. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto.

Kupujúci je oslobodený od platenia 3 % dane z prevodu nehnuteľnosti, čo z tejto ponuky robí ešte atraktívnejšiu investičnú príležitosť.

Nehnuteľnosti v Tribunji sú vysoko cenené vďaka blízkosti pláže a centra mesta. Tento apartmán sa nachádza 900 m od známej mestskej pláže Zamalin a len 500 m od centra mesta. Vďaka kvalitnej konštrukcii a modernému dizajnu je apartmán vhodný na trvalé bývanie, rekreačné bývanie alebo ako investícia na krátkodobý či dlhodobý prenájom. S výhľadom na more a blízkosťou pláže je táto nehnuteľnosť ideálna pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie pri mori.

*

Tribunj je malebné prímorské mestečko v Chorvátsku, známe svojím historickým šarmom, čistými plážami a príjemnou stredomorskou atmosférou. Nachádza sa v blízkosti Vodíc a Šibeniku a ponúka ľahký prístup k mnohým kultúrnym a prírodným pamiatkam. Tribunj je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na život, ale zároveň chcú mať všetku občiansku vybavenosť na dosah. Mesto je obklopené krásnymi plážami a ostrovmi, ktoré vytvárajú idylické prostredie na oddych a rekreáciu.

Chorvátsko je jednou z najvyhľadávanejších destinácií v Európe, ktorá je známa svojím krištáľovo čistým morom, historickými pamiatkami a priateľskou atmosférou. Investovanie do nehnuteľností v Chorvátsku prináša stabilné výnosy vďaka vysokému dopytu po dovolenkovom ubytovaní, najmä v obľúbených prímorských destináciách, ako je Tribunj. Tento región ponúka nádherný výhľad na Jadranské more a **bohaté kultúrne aktivity, čo z neho robí vynikajúce miesto na bývanie a investovanie.

S Mojenemovitostumore ponúkame profesionálny a individuálny prístup pri hľadaní nehnuteľností v Chorvátsku. Špecializujeme sa na **luxusné nehnuteľnosti na pláži** a pomôžeme vám nájsť ideálny domov alebo investičnú príležitosť. Poskytujeme komplexné služby od výberu nehnuteľnosti až po jej správu vrátane možnosti prenájmu. Máme dlhoročné skúsenosti na trhu a zabezpečíme, aby bol celý proces kúpy hladký a bezproblémový.

Ak máte záujem o tento apartmán v Tribunji alebo ak hľadáte inú nehnuteľnosť v Chorvátsku, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investíciu!

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
112 m2
Úžitková plocha
100 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00