Luxusný apartmán s vírivkou a výhľadom na ostrov v Primoštene

Primošten, Chorvátsko – ID 14383
590,000 €
Plocha 149 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 300 m
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Na predaj je elegantný luxusný apartmán situovaný na prvom poschodí moderného viacposchodového domu v malebnom mestečku Primošten. Tento byt ponúka nádherný výhľad na celé mesto a okolie, čo mu dodáva na atraktivite.

Byt sa nachádza na prvom poschodí a vyniká moderným dizajnom a kvalitným spracovaním. S hrubou plochou 149,42 m² a čistou plochou 126,98 m² poskytuje dostatok priestoru a funkčnosti na pohodlné každodenné bývanie.

Dispozícia bytu zahŕňa dve priestranné spálne a dve elegantné kúpeľne, ktoré sú vybavené modernými sanitárnymi zariadeniami a sprchovacími kútikmi. Z veľkej obývacej izby je priamy vstup na priestrannú terasu/loggiu s rozlohou 24,13 m², na ktorej sa nachádza luxusná vírivka - ideálne miesto na relaxáciu a vychutnávanie krásneho výhľadu.

Medzi ďalšie výhody tohto bytu patria dve parkovacie miesta, jedno vonku a druhé umiestnené v podzemnej garáži. K dispozícii sú aj spoločné priestory, ktoré zahŕňajú podzemnú garáž, pivničné priestory a výťah. K bytu patrí komora s rozlohou 3,16 m², ktorá slúži ako ďalší úložný priestor.

Podlahovú krytinu v spálňach a obývacej izbe tvoria parkety, zatiaľ čo v kúpeľniach je keramická dlažba. Vykurovanie zabezpečuje systém tepelného čerpadla a stropná klimatizácia, ktorá poskytuje efektívne a úsporné vykurovanie počas chladnejších mesiacov. Hliníkové okná SCHUCO prispievajú k nízkym nákladom na vykurovanie a chladenie a poskytujú vysokú energetickú účinnosť s hodnotením EC A+. Dvere majú výšku 2,45 m, čím vytvárajú elegantný a priestranný dojem v každej miestnosti.

Výstavba tohto bytu je naplánovaná na koniec roka 2025 s dynamickými možnosťami platieb a zmluvami na mieru podľa potrieb kupujúceho.

Tento byt predstavuje ideálnu kombináciu luxusu, komfortu a kvality. Je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné a priestranné bývanie s nádherným výhľadom a vysokým štandardom vybavenia.

Primošten je nádherné prímorské mesto, ktoré sa nachádza na pobreží Jadranského mora v Chorvátsku. Nachádza sa v regióne Dalmácia, neďaleko mesta Šibenik a v blízkosti známeho turistického letoviska Split. Toto malebné mestečko sa vyznačuje očarujúcou atmosférou, historickým dedičstvom a krásnou prírodou.

Primošten je známy svojím malebným starým mestom, ktoré je postavené na malom polostrove a obklopené historickými kamennými domami. Okrem toho tu môžete objaviť úzke uličky, malebné námestia a zachovalé opevnenia, ktoré pripomínajú bohatú históriu regiónu.

Pre návštevníkov, ktorí si chcú oddýchnuť na slnku a zaplávať si, ponúka Primošten niekoľko krásnych pláží s jemným pieskom a krištáľovo čistou vodou. Medzi obľúbené pláže patria pláž Raduca a pláž Mala Raduca, ktoré sú ideálne pre rodiny a milovníkov opaľovania.

Okrem toho Primošten ponúka aj bohatý kultúrny život vrátane tradičných festivalov, gastronomických podujatí a umeleckých výstav. Milovníci jedla si môžu vychutnať širokú ponuku miestnych špecialít v jednej z mnohých reštaurácií pozdĺž prístavnej promenády.

Celkovo možno Primošten považovať za idylickú destináciu, ktorá spája bohatú históriu, krásnu prírodu a pohostinnosť miestnych obyvateľov, čo z nej robí atraktívne miesto na dovolenku alebo relaxačný pobyt pri mori.

Ak máte záujem o tento luxusný apartmán alebo akúkoľvek inú nehnuteľnosť v tejto oblasti, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá splní vaše očakávania a priania. Tešíme sa na vašu návštevu a možnosť predstaviť vám túto výnimočnú ponuku.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
149 m2
Úžitková plocha
126.98 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00