Luxusný apartmán s 3 spálňami v modernom rezidenčnom komplexe v blízkosti golfového ihriska.

Villamartin, Španielsko – ID 13760
222,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám nový komplex, ktorý sa nachádza v blízkosti dvoch najznámejších golfových klubov v oblasti a v tesnej blízkosti všetkých služieb, nákupných centier, centier voľného času a zdravotných stredísk, ako aj len krok od pláže a 1 hodinu od medzinárodného letiska Alicante.

Komplex zahŕňa 112 veľmi útulných apartmánov s dvoma spálňami a dvoma kúpeľňami s veľkou terasou. Apartmány sú veľmi dobre orientované, dostávajú svetlo a teplo od slnka po celý rok.

Tento vynikajúci apartmán sa nachádza na prvom poschodí a má 2 spálne, 3 kúpeľne a priestranný balkón s rozlohou 11 metrov štvorcových.

Pre obyvateľov komplexu:

- spoločný bazén

- vírivka

- parkovacie miesta

- veľké zelené plochy

- detské ihrisko

- posilňovňa

Budova má železobetónovú konštrukciu a fasádu vybudovanú systémom dvojitých stien, oddelených 6 cm polyetylénovými doskami. Vonkajšie tesárske konštrukcie sú z PVC (farba 7016 alebo podobná) s oknami s dvojitým zasklením (typ Climalit).

V každej miestnosti sú úložné priestory a terasy sú vybavené skleneným zábradlím. Je pripravená predpríprava na klimatizáciu a sú nainštalované elektrické žalúzie.

Kuchyňa je vybavená vysokými a nízkymi kuchynskými skrinkami lakovanými na bielo (výber je v štádiu riešenia) a pracovnou doskou z kremeňa ("Silestone" alebo podobnou) tiež v bielej farbe (výber je v štádiu riešenia). Súčasťou je kuchynský drez s batériou a aerotermálny systém teplej vody so 110-litrovým bojlerom.

Kúpeľne majú živicové sprchové vaničky, sklenené zásteny na vodu a zabudované batérie a sprchy. Sú tu aj zabudované závesné porcelánové umývadlá so zrkadlom, skrinka a batéria.

Podlahy sú pokryté kameninovým porcelánom v imitácii dreva alebo mramoru, ktorý sa určí. Obklady v kuchyni a kúpeľni sú v bielej farbe.

Je Villamartin dobrým miestom na bývanie?

Villamartin je považovaný za žiaduce miesto na život z mnohých dôvodov, z ktorých mnohé uvádzame nižšie. Stredomorské podnebie, krásne pláže v okolí, golfové ihriská a množstvo rekreačných zariadení lákajú dôchodcov aj mladé rodiny.

Oblasť má dobre rozvinutú infraštruktúru s ľahkým prístupom k nákupným centrám, reštauráciám a zdravotníckym službám. Bezpečnosť a relatívne nízke životné náklady v porovnaní s inými európskymi destináciami ďalej zvyšujú jej atraktívnosť.

Golfové ihriská a športové aktivity Villamartin sa môže pochváliť jedným z najlepších golfových ihrísk v regióne, ktoré láka hráčov z celého sveta. Okrem golfu ponúka oblasť aj mnoho ďalších športových aktivít, ako je tenis, cyklistika a vodné športy na blízkych plážach.

V centre Villamartinu sa nachádza rušné námestie známe ako Villamartin Plaza, kde nájdete širokú škálu reštaurácií, barov, obchodov a kaviarní. Toto miesto je ideálne na večerné prechádzky a vychutnávanie miestnej gastronómie.

Villamartin sa nachádza len kúsok od krásnych pláží Orihuela Costa vrátane La Zenia, Cabo Roig a Playa Flamenca. Tieto pláže sú známe svojou čistou vodou, zlatým pieskom a vynikajúcimi podmienkami na kúpanie a opaľovanie.

Oblasť ponúka vynikajúcu infraštruktúru s medzinárodnými školami, zdravotníckymi zariadeniami a nákupnými centrami, čo z nej robí ideálne miesto na trvalé bývanie a rekreáciu. Villamartin má tiež dobré spojenie s okolitými mestami a medzinárodnými letiskami, čo uľahčuje cestovanie.

Villamartin je synonymom luxusu, pohodlia a kvality života. Vďaka svojej polohe, vybaveniu a prírodným krásam je miestom, ktoré si zamilujú nielen golfisti, ale všetci, ktorí hľadajú vysokú kvalitu života na slnečnom pobreží Španielska.

My v spoločnosti MY PROPERTY BY THE SEA ponúkame bezkonkurenčnú ponuku kvalitných a overených nehnuteľností. Pomôžeme vám investovať do tej správnej nehnuteľnosti podľa vašich požiadaviek, aby vaše peniaze nestratili na hodnote.

Postaráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
62 m2
Balkón
11.9 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00