Luxusný apartmán s 3 spálňami v modernom rezidenčnom komplexe v blízkosti golfového ihriska.

Villamartin, Španielsko – ID 13756
220,000 €
Plocha 72 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/4
Stav Výstavba
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám skvelý projekt vo výstavbe v obľúbenej lokalite Villamartin na pobreží Costa Blanca. Ponúkame byt 3 + kk a celkovú podlahovú plochu 72,95 m². Úžitková plocha je 62 m² a k dispozícii budete mať priestranný balkón s rozlohou 11,9 m², ideálny na relaxáciu a vonkajšie posedenie.

Neplatíte províziu.

Táto moderná jednotka bude dokonale umiestnená na 2. poschodí z celkových 4 poschodí budovy. K bytu bude patriť aj parkovacie miesto, ktoré poskytne pohodlie a bezpečnosť pre vaše auto.

Nehnuteľnosť je vo výstavbe a jej kolaudácia je naplánovaná na rok 2024. Po dokončení bude k dispozícii okamžite. Všetky potrebné telekomunikačné zariadenia vrátane internetu budú samozrejme k dispozícii.

Villamartin je lokalita známa svojou vynikajúcou občianskou vybavenosťou: v blízkom okolí nájdete školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, poštu a supermarkety. Doprava je zabezpečená verejnou dopravou, autobusovou dopravou a cestnými spojmi.

Villamartin je tiež ideálnym miestom pre milovníkov golfu a plávania. Slnečné pobrežie a množstvo golfových ihrísk v okolí zaručujú, že počas oddychu alebo aktívnej činnosti sa tu vždy dá robiť niečo zaujímavé.

Ak hľadáte kombináciu moderného bývania, výhodnej polohy a vynikajúcej občianskej vybavenosti, potom je táto nehnuteľnosť určená práve vám. Celoročné užívanie vám zabezpečí, že si budete môcť užívať všetky výhody tejto nádhernej oblasti po celý rok.

Neváhajte a rezervujte si svoje miesto v tejto žiadanej novostavbe už teraz!

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
3+kk
Plocha
72 m2
Úžitková plocha
62 m2
Balkón
11.9 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00