Luxusne zariadený apartmán so štyrmi spálňami a terasou, 700 metrov od pláže v letovisku Vodice

Vodice, Chorvátsko – ID 14302
419,000 €
Plocha 139 m2
Dispozícia 5+kk
Podlažie 2/4
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 2444 €
Ročný výnos: 7.0%

Na predaj je luxusne zariadený štvorizbový apartmán s terasou, ktorý sa nachádza len 700 metrov od pláže Hangar a 1300 metrov od centra mesta.

Priestranný apartmán S4 sa nachádza na celej ploche druhého poschodia s celkovou úžitkovou plochou 135,80 m² a patria k nemu dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu je veľmi funkčná, s orientáciou na juh, čo zabezpečuje dostatok svetla počas celého dňa. Byt má priestrannú obývaciu izbu so vstupom na krytú terasu, kde sa nachádza kútik na vonkajšiu relaxáciu, modernú kuchyňu s jedálňou, štyri spálne, z ktorých tri majú vlastnú krytú terasu, a dve kúpeľne. K bytu patria dve parkovacie miesta v uzavretom dvore budovy.

Tento byt je súčasťou menšieho bytového domu, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný a zahŕňa celkovo päť bytov. Moderne vyzerajúca budova má štyri podlažia: prízemie, prvé a druhé poschodie a vysoké podkrovie. Pri obnove sa použili kvalitné materiály a najnovšie stavebné technológie vrátane polystyrénovej fasády, vonkajšej technológie okien ALU, elektrických roliet a sietí proti hmyzu a úplne nových inštalácií. Podlahy pokrýva kvalitná keramika a pravé parkety v neutrálnych odtieňoch, interiérové dvere sú drevené. Každá izba má vlastnú klimatizáciu, v kúpeľniach je moderné sanitárne vybavenie, ohrievač vody a práčka. Vstupné dvere sú bezpečnostné. Kuchyňa je plne vybavená a na balkónoch sú nainštalované sklenené zábradlia. Terasa v obývacej izbe je vybavená novou zaťahovacou markízou. Byt je kompletne zariadený moderným nábytkom vyrobeným na mieru. Byt má aj vlastné merače vody a elektriny.

Vodice sú obľúbenou turistickou destináciou na chorvátskom pobreží, ktorá ponúka krásne pláže, bohatý kultúrny život a vynikajúcu infraštruktúru. Vďaka svojej polohe a kvalitnému vybaveniu je tento apartmán ideálny na trvalé bývanie a rekreačné využitie.

Ak hľadáte podobnú nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme vybrať ideálny apartmán alebo dom podľa vašich požiadaviek. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy.

Podlažie
2
Počet podlaží
4
Dispozícia
5+kk
Plocha
139 m2
Úžitková plocha
135.8 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00