Krásny dom so strešnou terasou a výhľadom na hory v Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 12887
174,995 €
Plocha 86 m2
Dispozícia 3+kk
More 15 000 m
Stav K nastěhovanie

Predstavujeme vám krásny dom s juhozápadne orientovanou záhradou, ktorý ponúka ideálnu polohu pre váš nový domov alebo letné útočisko. Má 2 priestranné spálne a 2 kúpeľne, ideálne na pohodlné bývanie.

Zastavaná plocha domu je 86 m², čo poskytuje útulný a praktický priestor na bývanie.

Dom má strešné solárium s úchvatným výhľadom na okolité hory, kde si môžete vychutnávať západy slnka. Na chladnejšie večery je k dispozícii štýlová krbová pec na drevo, ktorá vytvára útulnú atmosféru. Na strešnej terase alebo pred domom sa nachádza ideálny priestor na grilovanie, kde si môžete vychutnať vonkajšie posedenie a zábavu.

V záhrade je priestor na vybudovanie súkromného bazéna, ktorý poskytuje ešte viac možností na relaxáciu.

Pozemok s rozlohou 600 m² poskytuje dostatok súkromia a priestoru na záhradu a prípadný bazén. K dispozícii je aj pohodlné parkovanie mimo cesty.

Veľká podzemná budova poskytuje dostatok úložného priestoru alebo možnosť ďalšieho využitia.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej oblasti vo veľmi obľúbenom rezidenčnom golfovom komplexe Camposol. Camposol leží v prírodnom širokom údolí a je obklopený rôznymi pohoriami a krásnou otvorenou prírodou.

V Camposole sa nachádzajú dve nákupné centrá, v oboch je množstvo supermarketov, obchodov, veterinári, optici, kaderníci, zubári, banky, pošta, bary a reštaurácie vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej kuchyne. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň, komunitné centrum a samozrejme 18-jamkové golfové ihrisko a klubovňa, kde sa konajú mnohé spoločenské podujatia, živá hudba atď.

Camposol je ľahko dostupný, len 15 minút jazdy od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarron, 30 minút od letiska Corvera (Murcia) a 1 hodinu od letiska Alicante.

Tento dom je dokonalou kombináciou pohodlia a pokoja so všetkým španielskym šarmom. Neváhajte a príďte si pozrieť svoj vysnívaný domov!

Ponúkame profesionálne a bezproblémové služby pri kúpe tejto nehnuteľnosti. Naša spoločnosť vám pomôže s každým krokom, od obhliadky až po vybavenie všetkých potrebných formalít. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam na realitnom trhu v Španielsku vám zaručujeme bezpečný a bezproblémový priebeh transakcie. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo pre dohodnutie osobnej obhliadky. Tento jedinečný dom môže byť čoskoro váš!

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
86 m2
Pozemok
600 m2
Úžitková plocha
86 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
86 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00