Krásny dalmatínsky dom na nábreží obklopený kaviarňami, trhom, reštauráciami, promenádou, prístavom a plážou

Vodice, Chorvátsko – ID 12754
450,000 €
Plocha 135 m2
Dispozícia 4+kk
More 50 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame krásny dalmatínsky dom, ktorý sa nachádza priamo na nábreží, obklopený kaviarňami, trhmi, reštauráciami, promenádou, prístavom a plážou. Dom bol postavený pred rokom 1968 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2020.

Počas rekonštrukcie kompletná výmena kúpeľne vrátane nových inštalácií, výmena okien a žalúzií, nové podlahy, schodisko a inštalácia nových klimatizačných jednotiek.

Dom sa rozprestiera na troch podlažiach.

Spodné poschodie má samostatný vchod a samostatné merače elektriny a vody. Má prístup zvonku aj zvnútra domu a môže sa využívať ako samostatný byt alebo komerčný priestor.

Druhé podlažie sa nachádza na prvom poschodí a zahŕňa kuchyňu, jedáleň, veľkú obývaciu izbu, toaletu a špajzu. Tretie poschodie ponúka tri spálne a veľkú terasu s výhľadom na more, ostrovy a promenádu.

Dom je možné prestavať na tri samostatné bytové jednotky.

V súčasnosti sa využíva na turistické účely a generuje pekný ročný príjem.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte.

Vodice sú veľmi živé turistické mesto s množstvom reštaurácií, obchodov a kaviarní. Nachádza sa v samom centre chorvátskeho pobrežia, 12 km od Šibeniku. Vodice sú obklopené borovicovými lesmi a vinicami. Vodice majú približne 9 000 obyvateľov. Stredomorské podnebie vo Vodiciach znamená, že teplota v lete je 26 až 30 stupňov a v zime 5 až 10 stupňov. Či už ide o oddych na pláži, spoznávanie prírodných krás alebo históriu a kultúru, Vodice a ich okolie majú každému čo ponúknuť. Na 4 km dlhej pláži Plava plaža (Plava znamená modrá) môžete stráviť celý deň (alebo aj večer). Pláž bola ocenená modrou vlajkou. Toto ocenenie si zaslúžila za čistotu mora a upravenosť. Pozdĺž pláže rastie pekný borovicový les, v ktorom sa nachádzajú reštaurácie a bary. Borovice poskytujú úkryt pred silným poludňajším slnkom. Nachádza sa tu aj škola potápania.

Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
135 m2
Pozemok
105 m2
Úžitková plocha
135 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
50 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00