Jedinečný štúdiový apartmán s výhľadom na more v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14522
119,000 €
Plocha 49 m2
Dispozícia štúdio
Podlažie 2/2
More 100 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj krásnu garsónku na druhom poschodí menšej budovy vo výbornej lokalite v Meduline. Tento moderný byt bol nedávno zrekonštruovaný a predáva sa kompletne zariadený a vybavený, čo znamená, že je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Dispozícia bytu zahŕňa otvorenú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálenským kútom, priestrannú kúpeľňu a balkón s výhľadom na more. Vďaka svojej skvelej polohe apartmán ponúka jedinečný výhľad na Jadran a možnosť vychutnať si relax v pokojnom prostredí.

Tento apartmán je ideálny na rekreačné využitie a ako investičná príležitosť na turistický prenájom. Medulin je obľúbenou destináciou vďaka blízkosti pláží a krásnemu výhľadu na more. Vďaka kompletnému vybaveniu a modernému interiéru nebudete musieť vkladať ďalšie investície do vybavenia. Poloha apartmánu umožňuje rýchly prístup na pláž a ku všetkej občianskej vybavenosti v okolí.

Medulin je jedným z najznámejších a najrýchlejšie sa rozvíjajúcich turistických stredísk na Istrii. Táto destinácia je obľúbená medzi turistami aj investormi vďaka krásnej prírode, piesočnatým plážam a bohatej ponuke športových a rekreačných aktivít. Medulin ponúka širokú škálu reštaurácií, kaviarní a obchodov, čo z neho robí ideálne miesto na rodinnú dovolenku aj dlhodobé bývanie.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou na kúpu nehnuteľností vďaka svojmu krásnemu pobrežiu, stabilnému trhu s nehnuteľnosťami a vysokému dopytu po turistickom ubytovaní. Vďaka vynikajúcej infraštruktúre je Chorvátsko ľahko dostupné z celej Európy, čo prispieva k jeho atraktivite ako investičnej lokality.

S našou realitnou kanceláriou Mojenemovitostumore získate odborné poradenstvo a kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Pomôžeme vám nájsť ideálny apartmán alebo dom pri mori podľa vašich požiadaviek. Zabezpečíme hladký priebeh a budeme vám k dispozícii počas celej transakcie.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku tejto jedinečnej nehnuteľnosti v Meduline ešte dnes

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
štúdio
Výhľad na more
Áno
Plocha
49 m2
Úžitková plocha
47 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Obchod
860 m
Lekár
310 m
Kaviareň
470 m
Reštaurácia
140 m
Bar
100 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00