Ideálna investícia v Španielsku. Plne zariadený dom v Camposol

Camposol, Španielsko – ID 12886
88,500 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
More 30 000 m
Stav K nastěhovanie

Predstavujeme vám 3 izbový rodinný dom v Camposol, Španielsko. Tento dom so zastavanou plochou 60 m² ponúka 2 spálne, 1 modernizovanú kúpeľňu a mnoho ďalších skvelých funkcií. Orientácia na juhozápad zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Vychutnajte si krásny výhľad na hory zo súkromnej strešnej terasy. K domu patrí aj bočná záhrada s priestorom na inštaláciu malého súkromného bazéna.

Dom je kompletne zariadený s vybavenou kuchyňou. K dispozícii je aj pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Dom je vybavený mriežkami a sieťkami proti komárom pre väčšiu bezpečnosť a pohodlie.

V blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, ktoré je ideálne pre milovníkov golfu a ponúka skvelú príležitosť na oddych a šport v krásnom prostredí.

Camposol sa nachádza približne 15 km od pobrežia, čo je približne 15 - 20 minút jazdy autom k najbližším plážam v Mazarróne na pobreží Costa Cálida.

Camposol je obľúbená rezidenčná oblasť v obci Mazarrón v regióne Murcia v Španielsku. Je známa svojím pokojným prostredím a krásnou krajinou, vďaka čomu je skvelým miestom na trvalé bývanie a rekreáciu. Región sa teší viac ako 300 slnečným dňom v roku, čo je ideálne pre outdoorové aktivity, ako je golf, turistika a objavovanie neďalekých pláží Costa Cálida.

Mazarrón je živé mesto s bohatou históriou, vynikajúcimi službami a medzinárodnou komunitou. Mesto je známe svojím krásnym pobrežím s piesočnatými plážami a krištáľovo čistou vodou. V okolí sa nachádzajú prírodné parky a historické pamiatky. V blízkosti sa nachádza medzinárodné letisko Murcia, vďaka čomu je Camposol ľahko dostupný z veľkých európskych miest.

Tento dom je skvelou investičnou príležitosťou vďaka svojej polohe, výhodnej cene a potenciálu rastu hodnoty. Ideálny ako trvalý domov, rekreačný dom alebo investícia do prenájmu.

Počet podlaží
1
Dispozícia
3+kk
Plocha
60 m2
Pozemok
80 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00