Exkluzívny stavebný pozemok, prvý rad k moru v Omiši

Omiš, Chorvátsko – ID 14410
3,165,000 €
Plocha 3332 m2
More 10 m
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj výnimočný stavebný pozemok v prvom rade pri mori v blízkosti malebného mestečka Omiš.

Tento exkluzívny pozemok s celkovou rozlohou 3 332 m² ponúka jedinečnú príležitosť na výstavbu luxusnej vily, obytného komplexu alebo iného investičného projektu. Vďaka svojej výnimočnej polohe na pobreží Jadranského mora ponúka nádherný, ničím nerušený výhľad na krištáľovo čisté more a okolité prírodné krásy.

Pozemok ponúka nielen vynikajúcu polohu, ale aj flexibilitu pri kúpe - je možné ho kúpiť ako celok alebo rozdeliť na polovicu podľa vašich potrieb a investičných plánov.

Pozemok v prvom rade pri mori je investičnou príležitosťou, ktorá sa na trhu objavuje len zriedka. Jeho poloha a veľkosť poskytujú ideálne podmienky na výstavbu luxusnej nehnuteľnosti s priamym prístupom k moru. Nehnuteľnosti v Omiši sú veľmi žiadané vďaka blízkosti Splitu a krásnej prírode. To z nej robí skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú dlhodobú investíciu s vysokou návratnosťou, či už pre vlastné bývanie alebo ako turistický projekt.

Omiš je historické mesto na pobreží Jadranského mora, známe svojimi krásnymi plážami, bohatou históriou a ideálnou polohou medzi Splitom a Makarskou. Mesto je medzi turistami obľúbené pre kombináciu prírodných krás - od rieky Cetiny, cez strmé útesy až po úchvatný výhľad na more. Omiš ponúka všetku občiansku vybavenosť vrátane reštaurácií, obchodov a športových zariadení, čo z neho robí ideálne miesto na trvalé bývanie i dovolenkové pobyty.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších európskych destinácií pre investorov do nehnuteľností vďaka svojej kráse, stabilnej ekonomike a bezpečnému prostrediu. Oblasti ako Omiš sú vyhľadávané pre svoju čistú vodu, stredomorské podnebie a bohatú kultúru. Investícia do pozemku v takejto prestížnej lokalite prináša nielen výhody krásneho okolia, ale aj vysoký potenciálny výnos vďaka rastúcemu dopytu po nehnuteľnostiach na pláži.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame profesionálne poradenstvo a individuálny prístup pri výbere nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na luxusné nehnuteľnosti a stavebné pozemky v najvyhľadávanejších oblastiach, ako je Omiš a okolie. Pomôžeme vám nájsť ideálny pozemok pri mori a poskytneme kompletnú podporu počas celého procesu kúpy - od právnych formalít až po prípadnú správu a údržbu nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o tento výnimočný pozemok alebo ak hľadáte inú nehnuteľnosť pri mori v Chorvátsku, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť tú správnu investíciu pre vás.

Výhľad na more
Áno
Plocha
3332 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00