Exkluzívny dom v jedinečnom komplexe v blízkosti golfového ihriska. Luxus a pokoj na dosah.

El Chaparral , Španielsko – ID 13697
1,275,000 €
Plocha 376 m2
Dispozícia 5+kk
Stav Výstavba

Ponúkame vám luxusný rodinný dom vo výstavbe v exkluzívnej lokalite El Chaparral, Costa Blanca. Táto moderná nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s rozlohou 218,62 m² a ponúka celkovú zastavanú plochu 157,65 m² s úžitkovou plochou 134 m². Dom bude dokončený v roku 2024 a ponúka jedinečnú príležitosť stať sa prvým majiteľom tejto skvelej nehnuteľnosti vo výstavbe.

Tento dvojpodlažný dom s dispozíciou 5 spální je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú priestranný a pohodlný domov. Dom má dve podlažia a obsahuje päť priestranných izieb, ktoré si môžete prispôsobiť svojim potrebám. Svetlé a vzdušné interiéry ponúkajú moderný dizajn a vysokú kvalitu spracovania. K dispozícii je veľká terasa s rozlohou 71,41 m², ktorá poskytuje dostatok priestoru na vonkajšie posedenie, relaxáciu a vychutnávanie nádherného výhľadu na more.

Dom je postavený z kvalitných materiálov a spĺňa všetky moderné štandardy pre pohodlné bývanie. K dispozícii je aj pivnica, garáž a parkovacie miesto, ktoré zabezpečujú dostatok úložného priestoru a pohodlné parkovanie pre vaše vozidlá. Okolie domu je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálne súkromie a pohodlie.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite s dobrou dostupnosťou všetkých potrebných služieb. Výbornú dopravnú dostupnosť zabezpečuje prístup k diaľnici, cestnej, mestskej a autobusovej doprave. Región Costa Blanca ponúka skvelé podmienky pre milovníkov golfu, čo robí túto nehnuteľnosť ešte atraktívnejšou.

K dispozícii je moderná infraštruktúra vrátane vody, kanalizácie a elektrifikácie nehnuteľnosti. Dom je navrhnutý vo vysokom štandarde všetkých inžinierskych sietí, čo zabezpečuje pohodlnú prevádzku a minimálne náklady na údržbu.

Tento vynikajúci rodinný dom v El Chaparral je jedinečnou príležitosťou na kvalitné a moderné bývanie s výhľadom na more. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás prosím kontaktujte. Nepremeškajte príležitosť stať sa prvým majiteľom tejto výnimočnej nehnuteľnosti vo vyhľadávanej lokalite na pobreží Costa Blanca!

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
376 m2
Pozemok
218.62 m2
Úžitková plocha
134 m2
Terasa
71.41 m2
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
157.65 m2
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
350 m
Lekár
290 m
Kaviareň
320 m
Reštaurácia
0 m
Bar
340 m
Škola/škôlka
0 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00