Exkluzívny apartmán so 4 spálňami pri mori v Torrevieji

Torrevieja, Španielsko – ID 14307
190,000 €
Plocha 94 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 3/5
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám apartmán, ktorý sa nachádza v malebnom prímorskom mestečku Torrevieja, priamo pri mori. Tento apartmán je ideálny na celoročné bývanie aj pre investorov. Nehnuteľnosť s celkovou rozlohou 94 m² (obytná plocha 81 m²) sa nachádza na 2. poschodí a ponúka 3 spálne, 2 kúpeľne, kuchyňu a priestrannú terasu, ideálnu na vychutnávanie čerstvého vzduchu. Juhovýchodná orientácia poskytuje skvelé prirodzené svetlo počas celého dňa a vytvára príjemnú a teplú atmosféru. Byt je vo veľmi dobrom stave a má vstavané skrine, ktoré poskytujú praktický úložný priestor.

Byt sa nachádza v oblasti, kde je všetka občianska vybavenosť, ako sú supermarkety, reštaurácie a verejná doprava. Výhodou nehnuteľnosti je aj vlastná garáž a pivnica, čo zvyšuje ďalšie pohodlie. Vďaka prítomnosti výťahu je byt ľahko dostupný a k dispozícii je aj poplašný systém na zaistenie bezpečnosti.

Mesto Torrevieja

Torrevieja je malebné prímorské mesto na pobreží Costa Blanca v provincii Alicante, známe svojimi krásnymi plážami a soľnými jazerami, ktoré lákajú turistov a obyvateľov po celý rok. Je ideálnym miestom na oddych a aktívny životný štýl so širokou ponukou služieb, kultúrnych podujatí a možností na trávenie voľného času. Vďaka miernemu podnebiu je Torrevieja obľúbeným miestom na život po celý rok.

Alicante je známe svojimi krásnymi plážami, historickým hradom Santa Bárbara, malebnou promenádou Explanada de España a festivalom Las Hogueras de San Juan. Mesto je tiež známe vynikajúcou stredomorskou kuchyňou, najmä paellou a miestnymi vínami. Okrem toho je Alicante obľúbenou destináciou pre milovníkov golfu vďaka mnohým prvotriednym golfovým ihriskám v tejto oblasti.

Prečo si vybrať Španielsko?

Španielsko je jednou z najvyhľadávanejších destinácií pre tých, ktorí hľadajú kvalitný životný štýl, skvelé počasie a bohatú históriu. Vďaka viac ako 300 slnečným dňom v roku, vynikajúcej gastronómii a nádherným plážam je nielen obľúbenou turistickou destináciou, ale aj atraktívnou lokalitou na investovanie do nehnuteľností. Stabilný trh s nehnuteľnosťami, priaznivé daňové podmienky a možnosť získania rezidenčného štatútu robia zo Španielska ideálne miesto na dlhodobý pobyt alebo výhodnú investíciu do nehnuteľností.

Moja nehnuteľnosť pri mori vám ponúka profesionálny prístup, širokú ponuku nehnuteľností a individuálne poradenstvo, ktoré vám pomôže nájsť váš vysnívaný domov pri mori. S nami si môžete byť istí, že všetky kroky spojené s kúpou nehnuteľnosti prebehnú hladko a bezpečne.

O správu nehnuteľností sa postaráme od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť v každom ohľade.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale iba začína.

Tím MNM

Podlažie
3
Počet podlaží
5
Dispozícia
4+kk
Plocha
94 m2
Úžitková plocha
81 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00