Atraktívny apartmán 4+1 pri promenáde v Torrevieji, len pár krokov od mora

Torrevieja, Španielsko – ID 14344
169,000 €
Plocha 65 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 3/7
More 50 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame na predaj útulný apartmán 4+1, ktorý sa nachádza v atraktívnej lokalite priamo na promenáde v meste Torrevieja, s výborným prístupom na pláž.

Apartmán s celkovou rozlohou 63 m² pozostáva z priestrannej obývacej izby, kuchyne s oknom do ulice, troch spální (jedna z nich má prístup na balkón) a kúpeľne so sprchovacím kútom. K apartmánu patrí aj terasa, ideálna na relaxáciu po dni strávenom pri mori. Byt je v dobrom stave a nachádza sa na 3. poschodí budovy s výťahom, čo zabezpečuje pohodlný prístup.

Ide o skvelú lokalitu so všetkou občianskou vybavenosťou v blízkosti - sú tu reštaurácie, obchody, lekárne, supermarkety a rekreačné zariadenia.

Torrevieja je obľúbené prímorské mesto v regióne Valencia, známe svojimi plážami a promenádou Paseo Marítimo. Hoci apartmán nemá priamy výhľad na more, lokalita ponúka výbornú dostupnosť všetkých dôležitých služieb - v bezprostrednej blízkosti nájdete prírodné kúpaliská, obchody, lekárne, supermarkety, reštaurácie a ďalšie rekreačné zariadenia. Všetko, čo potrebujete na pohodlné bývanie alebo relaxáciu, máte na dosah ruky.

Dopravné spojenie je vynikajúce - ľahký prístup k diaľniciam, pravidelné autobusové linky a blízkosť letiska Alicante zaručujú pohodlné cestovanie, nech už cestujete kamkoľvek.

Prečo investovať v Španielsku? Torrevieja so svojou atraktívnou polohou a príjemným podnebím ponúka ideálne podmienky na investovanie do nehnuteľností. Stabilný trh, stále rastúci dopyt po bývaní pri mori a vynikajúca infraštruktúra robia z tejto oblasti veľmi atraktívnu lokalitu na trvalé bývanie aj na rekreačný prenájom.

Kúpa nehnuteľnosti v Torrevieji je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú druhý domov alebo výhodnú investíciu v Španielsku. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Podlažie
3
Počet podlaží
7
Dispozícia
4+1
Plocha
65 m2
Úžitková plocha
63 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Recepcia
Recepcia

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00