Apartmán v novej budove na skvelom mieste v Sukosane - len 110 m od mora

Sukošan, Chorvátsko – ID 14454
270,480 €
Plocha 99 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 110 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj apartmány v modernej novostavbe v atraktívnej lokalite Sukosan, len 110 metrov od mora. Projekt zahŕňa tri bytové domy s celkovo 18 apartmánmi. Tento konkrétny apartmán sa nachádza na prvom poschodí a poskytuje komfortné dispozičné riešenie, ktoré zahŕňa chodbu, dve kúpeľne, práčovňu, dve spálne, kuchyňu spojenú s jedálňou a obývacou izbou a krytú terasu.

Čistá úžitková plocha je 96,60 m², k bytu patrí parkovacie miesto pred domom. Celková úžitková plocha vrátane prístavby je 99,10 m². Za príplatok je možné dokúpiť garáž alebo sklad, pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Dokončenie je naplánované na začiatok roka 2025, pričom projekt je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú moderné bývanie pri mori alebo investičnú nehnuteľnosť s vysokým potenciálom návratnosti.

Nehnuteľnosť sa nachádza 1,7 km od centra mesta a kupujúci neplatí daň z predaja nehnuteľnosti, keďže projekt realizuje spoločnosť zaradená do systému DPH.

Budova je vyrobená zo železobetónu odolného proti zemetraseniu, so zateplením fasády z 10 cm polystyrénu a vodoodpudivou vrchnou omietkou. Kvalitné plastové okná a dvere sú vybavené elektrickými hliníkovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Okenný systém je zateplený a vybavený ISO sklom plneným plynom pre lepšiu izoláciu. Podlahové krytiny sú laminátové a dlažba, pričom obývacie izby a spálne sú vybavené klimatizáciou. Každá budova bude tiež vybavená kamerovým systémom a bezpečnostnými dverami proti vlámaniu a požiaru.

Za príplatok je k dispozícii služba interiérového dizajnu, ktorá podlieha dohode.

Očakáva sa, že nehnuteľnosti získajú energetický certifikát triedy A+, ktorý zaručuje nízke prevádzkové náklady.

Investícia do nehnuteľnosti v Sukosane ponúka ideálnu príležitosť na pokojné bývanie pri mori alebo dlhodobú investíciu s vysokým potenciálom príjmov z prenájmu turistom. Blízkosť mora a moderný dizajn týchto apartmánov zabezpečuje atraktívnosť nehnuteľnosti pre rôzne typy kupujúcich.

Sukosan je obľúbené turistické letovisko v širokom zálive Zlatna luka, vzdialené len 7 km od Zadaru. Vďaka najväčšiemu jachtovému prístavu na Jadrane - D-Marin Marina Dalmacija - je Sukošan skutočným rajom pre jachtárov a milovníkov mora. Mesto ponúka širokú škálu luxusných apartmánov, penziónov, hotelov a kempingov nachádzajúcich sa priamo pri mori, ktoré lákajú domácich aj zahraničných turistov.

Chorvátsko je jednou z najvyhľadávanejších destinácií na kúpu nehnuteľností pri mori vďaka čistému moru, krásnym plážam a stabilnému investičnému prostrediu. Nehnuteľnosti v Sukošane, ktorý sa nachádza neďaleko Zadaru, sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dovolenkový dom alebo dlhodobú investíciu s rastúcou hodnotou.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku, či už hľadáte luxusný apartmán, vilu alebo investičnú príležitosť. Špecializujeme sa na nehnuteľnosti na pláži a vďaka našim skúsenostiam vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investíciu podľa vašich potrieb.

Kontaktujte nás pre bezproblémový nákup

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
99 m2
Úžitková plocha
96.6 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00