Apartmán s výhľadom na more, v novostavbe v Meduline, Pošesi

Medulin, Pošesi, Chorvátsko – ID 14200
203,440 €
Plocha 50 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 150 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj apartmán s nádherným výhľadom na more, ktorý sa nachádza na prvom poschodí novostavby v Meduline, v pokojnej časti Poše.

Tento moderný apartmán, ktorý sa nachádza na druhom poschodí budovy (označenie A9), sa môže pochváliť výnimočnou polohou s krásnym výhľadom na more.

Dispozícia bytu zahŕňa predsieň, priestrannú obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu a balkón.

K bytu patrí aj parkovacie miesto a pivničný priestor na prízemí budovy.

Byt je postavený z kvalitných materiálov, má plastové okná so zabudovanými sieťkami proti hmyzu a modernú klimatizáciu s invertorom pre optimálny komfort v lete aj v zime. Parkovacie miesto, či už kryté alebo nekryté, a skladové priestory sú spoplatnené osobitne.

Medulin, konkrétne oblasť Pošesi, je veľmi vyhľadávanou lokalitou vďaka blízkosti pláží a krásnej prírode. Medulin ponúka skvelú infraštruktúru a širokú škálu rekreačných aktivít, čo z neho robí ideálne miesto na bývanie a oddych.

Ak máte špecifické požiadavky na nehnuteľnosť, radi vám pomôžeme nájsť a vybrať ideálny apartmán alebo dom v Meduline a okolí. Ponúkame profesionálne poradenstvo a pomoc počas celého procesu kúpy nehnuteľnosti, aby ste si mohli nájsť svoje vysnívané miesto pri mori.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
50 m2
Úžitková plocha
48 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00