Apartmán s výhľadom na more - Puerto de Mazarrón, Murcia, Španielsko

Puerto de Mazarrón, Španielsko – ID 14702
109,900 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 5/5
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na našej stránke nájdete viac ako 200 nehnuteľností v tomto krásnom regióne. Medzi nimi je aj tento nádherný 3-izbový apartmán s nádherným výhľadom na more, ktorý je ideálny pre tých, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti pláže. Tento moderný a plne vybavený apartmán sa nachádza v obľúbenom prímorskom letovisku Puerto de Mazarrón, ktoré sa pýši krásnymi plážami a priateľskou atmosférou.

Apartmán s rozlohou 60 m² pozostáva z: 2 spální, 1 kúpeľne, priestrannej obývacej izby s kuchynským kútom a terasy.

Výhľad na more, terasa, blízkosť pláže, výťah, plne vybavená kuchyňa a prístup na internet.

Len pár minút chôdze od pláže a služieb (supermarkety, reštaurácie, lekárne).

Apartmán je ideálny na trvalé bývanie alebo ako rekreačná nehnuteľnosť a vďaka svojej polohe je vhodný aj ako investícia na prenájom pre turistov.

Puerto de Mazarrón je malebné prístavné mestečko na pobreží Stredozemného mora, známe svojimi plážami ocenenými Modrou vlajkou. Tieto pláže sú ideálne na kúpanie, šnorchlovanie a rôzne vodné športy. Mesto ponúka aj vynikajúcu infraštruktúru, ako sú supermarkety, reštaurácie, lekárne a zdravotnícke zariadenia.

Okrem toho sa v oblasti nachádza niekoľko golfových ihrísk a turistických atrakcií, ako sú prírodné rezervácie a historické mestá, vďaka čomu je táto oblasť ešte atraktívnejšia pre turistov aj obyvateľov. Blízkosť väčšieho mesta Cartagena prináša ďalšie možnosti kultúrneho vyžitia a nakupovania.

Puerto de Mazarrón má výbornú dostupnosť vďaka medzinárodnému letisku Murcia-Corvera, ktoré je vzdialené približne hodinu jazdy autom. V blízkosti sa nachádza aj väčšie mesto Cartagena, ktoré ponúka bohatú históriu a nákupné možnosti. Dopravná infraštruktúra v tejto oblasti je vynikajúca a poskytuje ľahký prístup do iných častí Španielska, ako je Alicante na severe a Almería na juhu.

Vlastníctvo nehnuteľnosti pri mori v Španielsku ponúka mnoho výhod vrátane skvelého stredomorského podnebia počas celého roka, nízkych životných nákladov a širokej škály možností prenájmu pre turistov. Španielsko je atraktívne nielen pre tých, ktorí hľadajú druhý domov, ale aj pre investorov, ktorí chcú využiť rastúci trh s nehnuteľnosťami.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností na pobreží Španielska a ponúka široký výber nehnuteľností v atraktívnych lokalitách, ako je napríklad Puerto de Mazarrón. Vďaka našim skúsenostiam na trhu s nehnuteľnosťami a osobnému prístupu vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, či už hľadáte dom pri mori alebo investičnú príležitosť. Pomôžeme vám so všetkými formalitami a právnymi záležitosťami, aby ste si mohli byť istí bezproblémovým priebehom transakcie.

Navštívte našu webovú stránku a pozrite si našu širokú ponuku nehnuteľností na pobreží. S nami nájdete svoj vysnívaný domov v Španielsku rýchlo a jednoducho!

Podlažie
5
Počet podlaží
5
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
56 m2
Terasa
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00