Apartmán s výhľadom na more, 1. poschodie, strešná terasa, ostrov Vir

Vir, Chorvátsko – ID 13998
325,000 €
Plocha 108 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/2
More 250 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je moderný apartmán v novostavbe na obľúbenom ostrove Vir, ktorý ponúka nádherný výhľad na more.

Byt sa nachádza na prvom poschodí budovy a jeho dispozícia je premyslene riešená. Pozostáva z priestrannej chodby, dvoch spální, kúpeľne, kuchyne prepojenej s jedálenským kútom a obývacou izbou a dvoch lodžií. Čistá úžitková plocha týchto priestorov je 82,82 m².

K bytu patrí aj veľká strešná terasa s rozlohou 90,69 m², ktorá ponúka ideálny priestor na relaxáciu s výhľadom na more. Okrem toho je k dispozícii jedno parkovacie miesto.

Celková čistá plocha bytu vrátane všetkého príslušenstva je 108,09 m².

Byt je postavený z kvalitných materiálov s dôrazom na moderné vybavenie a komfort. Konštrukcia budovy je z termo tehlových blokov, fasáda je zateplená 10 cm polystyrénom pre lepšiu energetickú účinnosť. Podlahy sú pokryté dlažbou, okná sú z PVC materiálu s elektrickými žalúziami, trojsklom a sieťkami proti hmyzu. Byt je vybavený tromi klimatizačnými jednotkami - jedna sa nachádza v obývacej izbe a ďalšie dve v spálňach. V byte sa nachádza aj vývod na pripojenie do komína. Bezpečnosť zabezpečujú protipožiarne a bezpečnostné vstupné dvere.

Očakáva sa, že nehnuteľnosť získa energetický certifikát triedy A.

Ostrov Vir je jednou z najobľúbenejších turistických destinácií v Chorvátsku. Nachádza sa na severozápade Zadarskej župy a je obklopený Virským morom a Povljanským kanálom. Ostrov je s pevninou spojený mostom, ktorý zabezpečuje ľahký prístup.

Pobrežie ostrova Vir je dlhé 31,43 km a ponúka rôzne typy pláží - od piesočnatých cez kamienkové až po skalnaté. Sú tu rušné pláže s turistickými atrakciami, ale aj tiché zátoky, kde si môžete vychutnať pokoj a krásu nedotknutej prírody. Pláže sú často lemované borovicovými lesmi a ponúkajú krištáľovo čistú vodu, vďaka čomu je Vira ideálnym miestom na rodinnú dovolenku.

Ostrov Vir nie je len letnou destináciou, ale aj pokojným miestom pre život počas celého roka. Ponúka všetky potrebné služby, ako sú školy, škôlky, obchody, autobusové spojenie, reštaurácie a kaviarne. Zadar, významné historické mesto, je vzdialený len 26 km a mesto Nin, známe svojou bohatou históriou, je vzdialené 12 km.

Ak máte špecifické požiadavky, radi vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám. Naše skúsenosti s nehnuteľnosťami v Dalmácii nám umožňujú vybrať pre vás tú najlepšiu ponuku, či už hľadáte investičnú príležitosť, rekreačný apartmán alebo rodinný dom s výhľadom na more. Neváhajte nás kontaktovať, radi vám pomôžeme nájsť váš vysnívaný domov na krásnom ostrove Vir.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
108 m2
Úžitková plocha
82.82 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00