Apartmán pri mori v Tar Vabriga, Istria

Tar Vabriga, Chorvátsko – ID 14258
179,910 €
Plocha 56 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 2/3
More 350 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny byt s rozlohou 56,5 m² v obci Vabriga, ktorý sa nachádza na prvom poschodí budovy s piatimi bytovými jednotkami.

Tento apartmán je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné bývanie v blízkosti mora, v malebnej časti Istrie.

Apartmán má vstupnú chodbu, ktorá spája všetky časti apartmánu, čím vytvára praktický a dobre organizovaný priestor. Priestranná kuchyňa s jedálňou je elegantne prepojená s obývacou izbou, ktorá ponúka priamy vstup na terasu. Na terase si môžete vychutnať vonkajšie posedenie a relaxáciu. Dve pohodlné spálne poskytujú dostatok priestoru na pokojný a nerušený spánok. K apartmánu patrí aj plne vybavená kúpeľňa.

K apartmánu patrí jedno parkovacie miesto pred budovou, ktoré poskytuje pohodlné parkovanie.

Byt sa predáva kompletne zariadený, čo znamená, že je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Vabriga je pokojná a pôvabná dedinka v srdci Istrie, len pár minút chôdze od mora. Tar Vabriga je známa svojou bohatou históriou, krásnymi plážami a tradičným istrijským životným štýlom. Ponúka pokojné prostredie na bývanie, ale zároveň s dobrou dostupnosťou do väčších miest, ako sú Poreč a Novigrad, ktoré ponúkajú širokú škálu služieb a zábavy.

Ak hľadáte pohodlný a plne vybavený apartmán v atraktívnej lokalite v blízkosti mora, tento apartmán v Tar Vabrige je tou správnou voľbou. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky. Radi vám pomôžeme nájsť aj iné nehnuteľnosti podľa vašich potrieb a požiadaviek.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
56 m2
Úžitková plocha
55 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00