Apartmán na ostrove Vir priamo pri krásnej pláži a mori

Vir, Chorvátsko – ID 13995
385,000 €
Plocha 115 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 25 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je krásny apartmán na ostrove Vir, ktorý sa nachádza priamo pri krásnej pláži a mori. Tento apartmán ponúka očarujúci výhľad na more a nachádza sa na prízemí domu, ktorý pozostáva z celkovo štyroch apartmánov.

Apartmán má dobre premyslené rozloženie priestorov. Pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch spální, z ktorých jedna má vlastnú kúpeľňu, druhej kúpeľne, komory, obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou a priestrannej terasy s rozlohou 24 m². Čistá úžitková plocha bytu je 90,90 m².

Súčasťou ponuky sú aj dve parkovacie miesta a záhrada s rozlohou 61,82 m². Celková čistá úžitková plocha bytu s parkovacími miestami a záhradou je 115,10 m².

Byt je kompletne vybavený a okamžite pripravený na nasťahovanie!

Dom bol postavený v roku 1998, pričom druhé poschodie pribudlo v roku 2019. Príjazdová cesta a okolitý pozemok sú upravené a udržiavané.

Okná sú vyrobené z PVC materiálu a dom je vybavený 8 cm hrubou tepelnou izoláciou. Podlahy sú pokryté laminátom a dlažbou. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom elektrických mramorových dosiek v každej miestnosti. V byte je nainštalovaná aj klimatizácia.

Výborná poloha a premyslené dispozičné riešenie robia z tejto nehnuteľnosti skvelú príležitosť na turistický prenájom, ale aj na celoročné bývanie. Pláž pred domom je kamienková a more je plytké s piesočnatým dnom, takže je ideálne pre rodiny s deťmi.

Ostrov Vir je jedným z najznámejších turistických centier v Chorvátsku. Leží na severozápadnom okraji Zadarskej župy a je obklopený Virským morom a Povljanským kanálom. Ostrov je s pevninou spojený mostom.

Členité pobrežie ostrova Vir, dlhé 31,43 km, ponúka širokú škálu pláží - od piesočnatých a kamienkových až po skalnaté a kamenisté. Nájdete tu živé, udržiavané pláže s rôznymi atrakciami aj tiché zátoky, kde si môžete vychutnať prírodu v jej najčistejšej podobe. Vďaka plážam lemovaným borovicovými lesmi a krištáľovo čistému moru je ostrov ideálny na rodinnú dovolenku.

Vir nie je len letnou destináciou, ale aj ideálnym miestom pre pokojný celoročný život. Nachádza sa tu škola, škôlka, obchody, autobusová stanica, reštaurácie a kaviarne. Ostrov je vzdialený 26 km od Zadaru a 12 km od historického mesta Nin.

Ak máte záujem o tento apartmán, ale máte špecifické požiadavky, ktoré by lepšie vyhovovali vašim potrebám, radi vám pomôžeme nájsť inú vhodnú nehnuteľnosť. Vďaka našim skúsenostiam na trhu s nehnuteľnosťami v Dalmácii dokážeme nájsť tú správnu nehnuteľnosť podľa vašich potrieb - či už hľadáte moderný apartmán s výhľadom na more, rodinný dom s priestrannou záhradou alebo investičnú príležitosť v jednej z najobľúbenejších turistických destinácií. Neváhajte nás kontaktovať a spoločne nájdeme bývanie, ktoré splní všetky vaše želania.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
115 m2
Úžitková plocha
90.9 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00