Apartmán na druhom poschodí budovy v Privlake - Sabunike, novostavba

Privlaka, Chorvátsko – ID 13306
220,313 €
Plocha 75 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Výborný byt na predaj na druhom poschodí domu v obci Privlaka, osada Sabunike.

Ide o modernú novostavbu, ktorá ponúka čiastočný výhľad na more.

V budove sa nachádza celkom 6 apartmánov.

Dispozícia apartmánu zahŕňa chodbu, dve spálne (z ktorých jedna má vlastnú kúpeľňu), ďalšiu kúpeľňu, kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou a terasu. Čistá úžitková plocha bytu je 74,47 m² a k bytu patrí jedno parkovacie miesto. Celková čistá úžitková plocha bytu so všetkým príslušenstvom je 75,97 m².

Budova je vo výstavbe a plánovaný termín nasťahovania je jeseň 2024. Nehnuteľnosť je vzdialená 700 m od mora a 2,3 km od centra mesta.

Konštrukcia budovy je z tepelnoizolačných tehlových blokov s tepelnou izoláciou z 8 cm hrubého polystyrénu. Podlahovú krytinu tvorí dlažba a laminát. Okná sú z PVC materiálu so žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Obývacia izba a spálňa sú klimatizované. Byt má podlahové kúrenie v obývacej izbe, kuchyni, jedálni a kúpeľni. Nehnuteľnosť je napojená na kompletnú infraštruktúru a očakáva sa energetický certifikát A.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko, ktoré sa nachádza len 15 minút jazdy od mesta Zadar. Nachádza sa na veľkom piesočnom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ideálne na úplný oddych. Mesto ponúka všetky potrebné zariadenia pre príjemný a kvalitný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a kliniky. Milovníci športu a rekreácie si môžu vyskúšať plachtenie alebo surfovanie a svoj kúsok raja nájdu v okolitých dedinkách. Privlaka poskytuje všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Ak tento apartmán nespĺňa vaše očakávania, radi vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim požiadavkám. Ponúkame širokú škálu apartmánov, víl a domov v rôznych cenových kategóriách a lokalitách. Kontaktujte nás a oznámte nám svoje preferencie - o všetko ostatné sa postaráme.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
75 m2
Úžitková plocha
74.47 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00