Apartmán na 1. poschodí v novej budove, v blízkosti pláže, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 14010
299,000 €
Plocha 105 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 65 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Na predaj je moderný trojizbový byt v novostavbe na prvom poschodí v Privlace. Tento byt, ktorý ponúka komfortné bývanie v blízkosti pláže, sa vyznačuje kvalitným spracovaním a atraktívnou polohou.

Tento byt sa nachádza na prvom poschodí a ponúka pohodlné a praktické dispozičné riešenie. Dispozícia zahŕňa priestrannú chodbu, tri spálne, pričom jedna spálňa má vlastnú kúpeľňu.

Okrem toho byt zahŕňa ďalšiu kúpeľňu a práčovňu.

Kuchyňa je prepojená s jedálenským kútom a obývacou izbou, čím vzniká otvorený a vzdušný priestor. Okrem toho sa tu nachádza krytá terasa ideálna na relaxáciu.

Úžitková plocha všetkých týchto priestorov je 102,85 m².

K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto. Celková čistá plocha vrátane parkovacieho miesta je 105,35 m².

Byt je orientovaný na juh, čo poskytuje príjemné slnečné svetlo po väčšinu dňa. Je vzdialený len 65 m od mora a 900 m od centra mesta.

Výhodou kúpy tohto bytu je, že kupujúci neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti.

Čo sa týka vybavenia, byt je postavený z tehlových termo blokov s 10 cm hrubou polystyrénovou tepelnoizolačnou fasádou. Podlahy sú pokryté dlažbou. Okná sú kombináciou hliníka a PVC, vybavené roletami s trojsklom a sieťkami proti hmyzu. Klimatizácia je nainštalovaná v obývacej izbe a v každej spálni. V kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie. Vstupné dvere sú protipožiarne a bezpečnostné.

Očakáva sa, že energetický certifikát bude triedy A.

Byt je v súčasnosti vo výstavbe a jeho kolaudácia je naplánovaná na zimu 2024.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko, vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar. Leží na priestrannom piesočnom polostrove medzi historickým mestom Nin a ostrovom Vira. Toto miesto ponúka krištáľovo čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky, ktoré sú ideálne na oddych. Privlaka poskytuje všetky potrebné služby pre pohodlný a kvalitný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a ambulantnej starostlivosti. Milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať aktivitám, ako je plachtenie alebo surfovanie, nájdu v okolí svoje ideálne miesto. Privlaka je ideálna na pokojnú a relaxačnú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Ak hľadáte nehnuteľnosť v oblasti Privlaka, ponúkame aj ďalšie možnosti v tejto lokalite. Máme na predaj rôzne typy apartmánov a domov, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky a preferencie. Kontaktujte nás pre viac informácií a nájdite si svoj ideálny domov v tejto krásnej oblasti.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
105 m2
Úžitková plocha
102.85 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00