Apartmán na 1. poschodí, novostavba, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 13504
174,000 €
Plocha 47 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/3
More 120 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Dvojizbový byt na predaj na 1. poschodí. Ide o modernú novostavbu. Byt sa nachádza v budove s ôsmimi bytovými jednotkami. Byt ponúka výhľad na more.

Dispozícia izieb pozostáva z predsiene, kúpeľne, spálne, kuchyne s jedálňou a obývacou izbou a lodžie. Čistá úžitková plocha opisovaných priestorov je 44,51 m². Okrem bytu je k dispozícii parkovacie miesto pred domom.

Celková čistá plocha bytu so všetkým príslušenstvom je 47,01 m2.

Vzdialenosť tejto nehnuteľnosti od mora je len 120 m, zatiaľ čo vzdialenosť od centra mesta Privlaka je 2 km.

Konštrukcia nehnuteľnosti je tehlový termoblok so zateplením fasády 10 cm polystyrénom. Podlahu tvorí dlažba. Okná sú z PVC materiálu s elektrickými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V spálni a v obývacej izbe je klimatizácia. Okrem toho je v celom byte nainštalované elektrické podlahové kúrenie. Okrem toho sú vstupné dvere do bytu proti vlámaniu a protipožiarne.

Predpokladá sa energetický certifikát A.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar, ktoré sa nachádza na rozľahlom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ako stvorené na úplný relax. Miesto ponúka všetky potrebné zariadenia pre príjemný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu, kliniku. Milovníci športu a rekreácie, ktorí si chcú vyskúšať plachtenie alebo surfovanie, nájdu svoj kúsok raja v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Plocha
47 m2
Úžitková plocha
44.51 m2
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00