Apartmán/Bungalov s bazénom - Privlaka, 60 m od mora

Privlaka, Chorvátsko – ID 13988
500,000 €
Plocha 123 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/2
More 60 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj moderný apartmán s bazénom, len 60 metrov od mora v malebnej dedinke Privlaka. Dispozícia a súkromie tohto apartmánu pripomína dvojdom, čo dáva pocit nezávislého bývania. Nehnuteľnosť ponúka čiastočný výhľad na more a je ideálna na trvalé bývanie aj rekreačné využitie.

Apartmán sa rozkladá na dvoch podlažiach s vlastnou záhradou a bazénom. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, toaleta a krytá terasa. Na prvom poschodí nájdete chodbu, hlavnú spálňu s vlastnou kúpeľňou, ďalšie dve spálne a spoločnú kúpeľňu. Celková úžitková plocha je 94,93 m². K bytu patria aj dve parkovacie miesta, záhrada s rozlohou približne 50 m² a bazén s rozlohou 18 m².

Celková úžitková plocha vrátane všetkého príslušenstva je 123,43 m².

Nehnuteľnosť je postavená z tehlových termo blokov, zateplená 10 cm polystyrénovou izoláciou. Podlahy sú pokryté dlažbou a parketami. Bazén je pripravený na inštaláciu vyhrievania, čo umožní jeho využívanie počas celého roka. Klimatizácia je nainštalovaná v obývacej izbe, hlavnej spálni a na chodbe na poschodí. Vstupné dvere sú bezpečnostné, obývacia izba je vybavená krbom a na dvore sa nachádza gril. Predpokladá sa energetický certifikát triedy A.

Privlaka je malebná rybárska a turistická dedinka, ktorá sa nachádza na rozľahlom piesočnatom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir, len 15 minút jazdy od historického mesta Zadar. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ideálne na úplný relax. Miesto ponúka všetku potrebnú infraštruktúru pre pohodlný život - obchody, reštaurácie, poštu a lekárske služby. Milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu, tu nájdu ideálne podmienky.

Privlaka je ideálnym miestom pre pokojnú a relaxačnú dovolenku v pravom stredomorskom štýle.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
123 m2
Úžitková plocha
94.93 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00