4+kk, Dom s bazénom a krásnou otvorenou terasou, Camposol, Španielsko

Camposol, Španielsko – ID 12890
159,000 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 4+kk
More 12 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Objavte túto samostatne stojacu vilu, ktorá ponúka pohodlie a pokoj v obľúbenej rezidenčnej štvrti Camposol Golf Development. Táto nehnuteľnosť orientovaná na juh má 3 spálne a 2 kúpeľne, plne vybavenú kuchyňu s modernými spotrebičmi a súkromný bazén s rozlohou 8x4 m². Vila je plne vybavená a ponúka výhľad na otvorenú krajinu a golfové ihrisko. Zadná terasa a súkromná strešná terasa poskytujú dostatok priestoru na relaxáciu a vonkajšie posedenie. K dispozícii je aj parkovisko mimo cesty, zimná záhrada a terasa s výhľadom na bazén.

Interiér vily je vybavený stropnými ventilátormi a krbom, čo zabezpečuje pohodlie počas celého roka. Záhrada je nenáročná na údržbu a ponúka dostatok úložného priestoru.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej oblasti Camposol, ktorá je obklopená krásnou prírodnou scenériou a rôznymi pohoriami. Rezidenčná oblasť Camposol ponúka dve nákupné centrá so širokou ponukou supermarketov, obchodov, veterinárov, optikov, kaderníkov, zubárov, bánk, pôšt, barov a reštaurácií s rôznymi kuchyňami vrátane indickej, čínskej, španielskej, anglickej, talianskej a bulharskej. Nachádza sa tu aj zdravotné stredisko, lekáreň a komunitné centrum. K dispozícii je aj 18-jamkové golfové ihrisko a klubovňa, kde sa konajú spoločenské podujatia a hrá živá hudba.

Camposol má ideálnu polohu len 15 minút jazdy autom od krásnych stredomorských pláží a prístavu Puerto de Mazarrón. Medzinárodné letisko Murcia (Corvera) je vzdialené 30 minút jazdy autom a letisko Alicante približne 1 hodinu jazdy. Príďte a zažite pohodlný život v tejto krásnej časti španielskeho vidieka.

Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Plocha
60 m2
Pozemok
400 m2
Úžitková plocha
60 m2
Terasa
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
60 m2
Parkovanie
Áno
Udržiavaná zeleň
Udržiavaná zeleň

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00