Zrekonštruovaný prízemný apartmán. s terasou a záhradou v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14538
115,000 €
Plocha 40 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/2
More 600 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj útulný apartmán s rozlohou 40 m², ktorý sa nachádza na prízemí udržiavaného domu v atraktívnej lokalite v Meduline na Istrii.

Byt bol nedávno zrekonštruovaný a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej spálne, kúpeľne a obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou. Z jedálne je priamy vstup na dláždenú terasu a priľahlú záhradu, čo vám umožní vychutnať si relax na čerstvom vzduchu. V kúpeľni je nainštalovaný rýchly vykurovací systém pre pohodlie počas chladnejších mesiacov. Byt je vybavený aj elektrickými zdvíhačmi žalúzií, ktoré zvyšujú komfort.

Tento apartmán je ideálnou voľbou na dovolenkové bývanie pri mori alebo ako investícia na turistický prenájom. Vďaka svojej polohe na prízemí a prístupu do záhrady ponúka maximálny komfort a možnosť relaxovať vo vonkajšom priestore. Blízkosť pláže a stredomorského prostredia z neho robí skvelú voľbu pre milovníkov mora a športových aktivít vrátane plachtenia, potápania a windsurfingu. Apartmán je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú pokojné a pohodlné bývanie v blízkosti mora.

Medulin je jedným z najznámejších a najvyhľadávanejších letovísk na Istrii, ktoré ponúka nielen krásne pláže a čisté more, ale aj bohatú históriu a prírodné krásy. Vďaka svojej polohe a miernemu stredomorskému podnebiu je Medulin obľúbeným cieľom turistov a obyvateľov po celý rok. Ponúka tiež široké možnosti športového vyžitia a ďalších rekreačných aktivít. Medulin je známy svojím dynamickým rozvojom a jedinečnou atmosférou, ktorá láka turistov a investorov z celého sveta.

Chorvátsko je obľúbenou destináciou nielen na rekreáciu, ale aj na investovanie do nehnuteľností. Istrijský polostrov je vďaka svojej bohatej histórii, kultúre a prírodným krásam jednou z najkrajších častí Chorvátska. Investovanie do nehnuteľností v Chorvátsku poskytuje stabilné zhodnotenie a vynikajúce výnosy vďaka rastúcemu dopytu po turistickom ubytovaní a rezidenčných nehnuteľnostiach pri mori.

Naša agentúra sa špecializuje na predaj nehnuteľností pri mori v Chorvátsku. Poskytujeme profesionálne služby od výberu nehnuteľnosti až po právnu podporu pri kúpe. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek, či už hľadáte letný apartmán, investíciu alebo trvalý domov.

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo pre obhliadku tohto skvelého apartmánu v Meduline

Podlažie
1
Počet podlaží
2
Dispozícia
2+kk
Plocha
40 m2
Úžitková plocha
39 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00