Zariadený podkrovný byt, Biograd na Moru

Biograd na Moru, Chorvátsko – ID 13790
160,000 €
Plocha 62 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj krásny apartmán v Biograde na Moru, ktorý sa nachádza na treťom poschodí budovy.

Tento priestranný byt má čistú úžitkovú plochu 59,31 m² a pozostáva z chodby, komory, spálne, spálne s kúpeľňou, druhej kúpeľne, kuchyne s jedálňou, obývacej izby a terasy.

K bytu patrí ďalšie parkovacie miesto, čím sa celková čistá úžitková plocha zväčšila na 62,41 m². Apartmán sa nachádza 700 m od mora a 900 m od centra Biogradu na Moru.

Budova bola postavená z tehál a ako podlahovú krytinu má dlažbu. Okná sú z PVC so sieťkami proti komárom. V obývacej izbe a spálni sú nainštalované klimatizačné jednotky. Vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne. Budova je napojená na kompletnú infraštruktúru.

Ak máte záujem o tento byt alebo hľadáte nehnuteľnosť, ktorá by vyhovovala vašim špecifickým požiadavkám, neváhajte nás kontaktovať. Sme pripravení pomôcť vám nájsť ideálne bývanie alebo investičnú príležitosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše potreby a túžby.

Biograd na Moru je mesto a prístav, ktoré sa nachádza 28 km južne od Zadaru, na malom polostrove a pevnine. Je to zároveň trajektový prístav pre ostrov Pašman. Vďaka svojej polohe na najčlenitejšej časti chorvátskeho pobrežia Jadranu ponúka Biograd vynikajúce možnosti pre námornú turistiku a plachtenie, čo z neho robí jedno z najlepších miest v Stredomorí. V blízkosti sa nachádzajú národné parky Paklenica, Kornati a Krka, ako aj prírodné parky Telašćica a Vranské jazero. Okrem kultúrneho a historického dedičstva je Biograd známy aj svojimi krásnymi plážami, malebnými zátokami a rôznymi ubytovacími zariadeniami. V meste sa nachádza množstvo reštaurácií, ktoré ponúkajú jedlá miestnej a medzinárodnej kuchyne.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
62 m2
Úžitková plocha
59.31 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00