Zariadený a útulný apartmán 2+kk v pokojnej časti obce Viškovo

Viškovo, Kosi, Chorvátsko – ID 13162
143,000 €
Plocha 50 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 2/2
More 5 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj svetlý a útulný apartmán 2 + kk v pokojnej časti obce Viškovo, konkrétne v lokalite Kosi, v krásnom regióne Kvarner.

Byt sa nachádza na druhom poschodí dvojpodlažného tehlového domu a ponúka celkovú podlahovú plochu 50,5 m² a úžitkovú plochu 49 m².

Apartmán je veľmi svetlý a jeho dispozícia zahŕňa obývaciu izbu s kuchynským kútom, spálňu, kúpeľňu a balkón s nádherným výhľadom na more. K bytu patrí aj pivnica a parkovacie miesto.

Byt bol zrekonštruovaný v roku 2021 a je plne vybavený moderným nábytkom, čo umožňuje okamžité nasťahovanie.

Vykurovanie je zabezpečené lokálne prostredníctvom elektrických priamovýhrevných kotlov a kotla na tuhé palivo, čo zaručuje teplo a pohodlie aj počas chladnejšej časti roka.

Lokalita je veľmi dobre dostupná - do obce sa dostanete po diaľnici, autobusom a cestou pravidelnej osobnej dopravy. V obci je kompletná sieť obchodov a služieb, ako aj pošta. Samozrejmosťou je verejná kanalizácia a elektrické pripojenie, ako aj stabilné internetové pripojenie.

Viškovo je malebné mestečko, ktoré sa nachádza v blízkosti známeho prímorského mesta Rijeka. Toto miesto je ideálne pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na bývanie v blízkosti väčších miest.

Kvarnerský región ponúka nielen úchvatný výhľad na more, ale aj bohaté kultúrne a prírodné scenérie. Prírodné parky, malebné pláže a bohaté športové a kultúrne vyžitie robia z Viškova ideálne miesto na trvalé bývanie a rekreáciu. Miestni obyvatelia sú priateľskí a nových susedov vítajú s otvorenou náručou.

Ak hľadáte pohodlný apartmán s moderným vybavením v tichom prostredí, ale zároveň s dobrým spojením do väčších miest a k moru, tento apartmán je pre vás ideálnou voľbou.

Neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky.

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
50 m2
Úžitková plocha
49 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno
Obchod
30 m
Lekár
1 km
Kaviareň
870 m
Reštaurácia
60 m
Bar
1 km
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00