Vila s bazénom a saunou vo veľkej záhrade, v blízkosti Novigradu

Novigrad, Chorvátsko – ID 14544
750,000 €
Plocha 300 m2
Dispozícia 5+kk
More 6 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj priestranný dom s celkovou úžitkovou plochou 274 m², ktorý sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 1200 m². Tento moderný dom pozostáva z prízemia a prvého poschodia a je vybavený všetkým komfortom pre príjemné a pohodlné bývanie. Na prízemí nájdete modernú kuchyňu s jedálňou, obývaciu izbu, spálňu s vlastnou kúpeľňou, saunu, technickú miestnosť, hosťovskú toaletu a krytú terasu s rozlohou 55 m². Prvé poschodie ponúka tri spálne, každú s vlastnou kúpeľňou. Dve zo spální majú spoločnú priestrannú terasu (30 m²) a tretia spálňa má vlastnú terasu (16 m²).

Dom je vybavený tepelným čerpadlom na vykurovanie a chladenie, ventilovými konvektormi a podlahovým kúrením vo všetkých kúpeľniach, čo zabezpečuje maximálny komfort počas celého roka.

Záhrada je starostlivo upravená stredomorskými rastlinami a ponúka celý rad relaxačných prvkov vrátane vyhrievaného bazéna s rozlohou 54 m², slnečníka a veľkej krytej terasy s jedálenským stolom a grilom, ktorá je ideálna na vonkajšie posedenie. Trávnik je vybavený automatickým zavlažovacím systémom a na pozemku je dostatok miesta na tri parkovacie miesta.

Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej oblasti obklopenej prírodou, ale zároveň v blízkosti všetkej potrebnej infraštruktúry vrátane obchodov, reštaurácií a pláží. Vynikajúca tepelná izolácia domu zaručuje nízke náklady na energie a priestranná záhrada s bazénom a vonkajším posedením robí z tejto nehnuteľnosti ideálnu nehnuteľnosť na rodinné bývanie aj rekreačné využitie.

Novigrad je jednou z perál Istrie, obľúbenou destináciou turistov a gurmánov. Je známy svojimi typickými úzkymi uličkami, historickými kostolmi a mestskými hradbami. V okolí sa nachádza vodný park Istralandia, ktorý je ideálny pre rodiny, a ornitologická rezervácia Antenal-Mirna, kde môžete obdivovať prírodné krásy a pozorovať vtáky. Novigrad je tiež skvelým východiskovým bodom na cyklistické výlety, objavovanie vínnych ciest a ochutnávanie olivového oleja.

Chorvátsko je vďaka svojmu krásnemu pobrežiu a bohatej kultúrnej histórii čoraz obľúbenejšou destináciou pre investície do nehnuteľností. Istrijský polostrov, na ktorom sa Novigrad nachádza, je atraktívnou oblasťou pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie alebo investičné príležitosti v blízkosti mora.

Naša agentúra vám poskytne kompletný servis pri výbere a kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Špecializujeme sa na nehnuteľnosti pri pláži a ponúkame široký výber apartmánov, víl a domov v najžiadanejších lokalitách. Pomôžeme vám nájsť ideálne bývanie alebo investičnú príležitosť presne podľa vašich predstáv.

Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Počet podlaží
2
Dispozícia
5+kk
Plocha
300 m2
Pozemok
1200 m2
Úžitková plocha
274 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
130 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
1 km
Lekár
2 km
Kaviareň
1 km
Reštaurácia
520 m
Bar
380 m
Škola/škôlka
1 km

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00