Samostatne stojaca vila s bazénom na predaj v Kaštel Stari - Ideálna investícia pre cestovný ruch v Chorvátsku

Kaštel Stari, Chorvátsko – ID 14497
740,000 €
Plocha 650 m2
Dispozícia 7+kk
More 1 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 3700 €
Ročný výnos: 6.0%

Ponúkame na predaj krásnu samostatne stojacu vilu vo veľmi vyhľadávanej lokalite Kaštel Stari. Táto priestranná vila sa rozprestiera na dvoch podlažiach s celkovou hrubou plochou 350 m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou viac ako 1000 m2. Vila sa nachádza približne 1,5 km od mora, čím ponúka pokoj a súkromie, ale zároveň ľahký prístup na pláž a do centra mesta.

Na prízemí vily sa nachádza priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou, ktoré majú priamy vstup na veľkú terasu. Ďalej sú tu dve spálne, sauna, kúpeľňa a toaleta. Vonkajším schodiskom sa dostanete na prvé poschodie, kde sa nachádzajú štyri dvojlôžkové spálne s vlastnou kúpeľňou, jedna jednolôžková spálňa (ideálna ako detská izba) a ďalšia toaleta. Z prvého poschodia je tiež prístup na priestrannú terasu, ktorá ponúka nádherný výhľad na okolitú prírodu.

Vonkajší priestor vily zdobí bazén s rozlohou 38 m² a nádherne upravená záhrada, ktorá dodáva tejto nehnuteľnosti šarm. Na pozemku sa nachádza aj dostatok parkovacích miest pre niekoľko áut.

Táto vila sa už úspešne využíva na turistické prenájmy a generuje značný príjem, čo z nej robí skvelú investičnú príležitosť. Vďaka svojej polohe, veľkosti a vybaveniu je táto nehnuteľnosť ideálna nielen na rodinné bývanie, ale aj na prenájom v rámci rozvíjajúceho sa trhu s luxusnými vilami v Chorvátsku.

Vlastníctvo vily v blízkosti chorvátskeho pobrežia ponúka nielen luxusný životný štýl, ale aj možnosť pasívneho príjmu z turistického prenájmu. Vďaka svojej polohe medzi Splitom a Trogirem je Kaštel Stari obľúbenou lokalitou pre miestnych obyvateľov aj zahraničných návštevníkov. Vila je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú nehnuteľnosť pri pláži, ktorá spája komfort moderného bývania s tradičným chorvátskym štýlom.

Kaštel Stari je jedným zo siedmich malebných mestečiek, ktoré tvoria Kaštel, a je známy svojimi historickými pamiatkami, krásnymi plážami a uvoľnenou stredomorskou atmosférou. Mesto sa nachádza len kúsok od letiska Split a má vynikajúce spojenie s blízkymi turistickými destináciami, ako sú Trogir a Split. Kaštela ponúka všetky potrebné služby vrátane reštaurácií, obchodov a kultúrnych zariadení, takže je ideálnym miestom na trvalé bývanie alebo dovolenku.

Chorvátsko je celosvetovo známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatou históriou a kultúrou. Investícia do nehnuteľnosti v Chorvátsku je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú spojiť luxusné bývanie s výnosnou investíciou. Vzhľadom na rastúcu popularitu Chorvátska ako turistickej destinácie existuje veľký potenciál pre rast hodnoty nehnuteľností a príjmov z prenájmu.

S Mojenemovitostumore vám ponúkame kompletný realitný servis a pomoc pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Naše dlhoročné skúsenosti a znalosť miestneho trhu nám umožňujú pomôcť vám nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Zabezpečíme hladký prevod vlastníctva a kompletný právny servis, aby ste sa mohli sústrediť na užívanie si svojho nového domova alebo investície.

Kontaktujte nás ešte dnes a my vám pomôžeme nájsť ideálnu vilu alebo inú luxusnú nehnuteľnosť na chorvátskom pobreží, ktorá bude spĺňať všetky vaše požiadavky na pokojné bývanie pri mori alebo výhodnú investíciu

Počet podlaží
2
Dispozícia
7+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
650 m2
Pozemok
1000 m2
Úžitková plocha
330 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
160 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00