Priestranný apartmán 4+1, 1 km od mora, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 12780
146,000 €
Plocha 110 m2
Dispozícia 4+1
Podlažie 1/7
More 1 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Radi by sme vám predstavili tento elegantný apartmán, ktorý sa nachádza v centre mesta Torrevieja. Tento apartmán s rozlohou 110 m² ponúka priestranné a pohodlné bývanie v centre všetkého diania. Vďaka trom spálňam a dvom kúpeľniam je tento apartmán ideálnou voľbou pre rodinu alebo pre tých, ktorí hľadajú štýlové a pohodlné bývanie.

Táto nehnuteľnosť poskytuje dokonalý priestor pre kvalitný rodinný život, v ktorom si môžete užívať pokojné večery na terase, relaxovať s rodinou a priateľmi a vytvárať nezabudnuteľné spomienky. Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť vlastniť svoj domov v jednej z najvyhľadávanejších oblastí pobrežia Costa Blanca!

Torrevieja je obľúbené turistické mesto v provincii Alicante na južnom pobreží Costa Blanca. Mesto je tretie najväčšie vo svojej provincii po Alicante a Elche. Toto letovisko je obľúbené vďaka priaznivému stredomorskému podnebiu, krásnym piesočnatým plážam a množstvu slaných jazier a lagún v oblasti.

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferov z letiska, prihlasovania a odhlasovania hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej inzercie na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľností a pravidelných kontrol, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Staráme sa o správu nehnuteľností od A po Z. Môžete sa na nás spoľahnúť vo všetkých ohľadoch.

Náš vzťah sa kúpou nekončí, ale len začína.

Tím MNM

Podlažie
1
Počet podlaží
7
Dispozícia
4+1
Plocha
110 m2
Úžitková plocha
96.8 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00