Plne zariadený prízemný apartmán v novostavbe so súkromnou záhradou len 10 metrov od mora v Povljane

Povljana, Pag, Chorvátsko – ID 14358
300,000 €
Plocha 43 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 1/3
More 10 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Investičné informácie Ako to funguje?

Mesačný výnos: 1500 €
Ročný výnos: 6.0%

Ponúkame na predaj kompletne zariadený 2-izbový apartmán (S1) s rozlohou 43,09 m² na prízemí novostavby s vlastnou záhradou, ktorý sa nachádza vo výnimočnej lokalite v Povljane, len 10 metrov od mora v prvom rade pri pláži.

Apartmán má samostatný vchod a veľkú terasu s vírivkou, ktorá poskytuje maximálne pohodlie a súkromie. Kvalitné podlahové kúrenie a klimatizácia sú napojené na **hydrobox**, ktorý využíva systém tepelného čerpadla Samsung na vykurovanie, ohrev vody a klimatizáciu. Byt má aj vlastný merač elektriny a vody, čo zabezpečuje plnú kontrolu nad spotrebou.

Interiér bytu je kompletne zariadený nábytkom na mieru, ktorý dodáva bytu moderný a elegantný vzhľad. K bytu patria dve parkovacie miesta priamo pred budovou, ktoré sú zahrnuté v cene.

Objekt sa nachádza len pár krokov od pláže a ponúka nádherný výhľad na more. Pri výstavbe boli použité len tie najkvalitnejšie materiály, čo zaručuje dlhú životnosť a vysoký komfort bývania.

Povljana, ktorá sa nachádza na malebnom ostrove Pag, je obľúbenou destináciou vďaka svojim krásnym plážam a pokojnej atmosfére. Táto oblasť je ideálna na trvalé bývanie, dovolenkové pobyty alebo ako investičná nehnuteľnosť s vysokým potenciálom prenájmu.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť alebo hľadáte podobné ponuky v tejto oblasti, radi vám pomôžeme s výberom a poskytneme profesionálne poradenstvo počas celého procesu kúpy.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
43 m2
Úžitková plocha
40 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00