Na predaj apartmán v novostavbe, Privlaka - 140 m od mora s čiastočným výhľadom na more

Privlaka, Chorvátsko – ID 14471
Plocha 89 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 140 m
Stav Výstavba
Obdobie Letná sezóna

Viac o nehnuteľnosti: Ponúkame na predaj moderný apartmán v novostavbe, ktorý sa nachádza len 140 metrov od mora v obľúbenej lokalite Privlaka. Apartmán sa nachádza na prízemí a má čiastočný výhľad na more. Dispozícia zahŕňa vstupnú halu, dve spálne, z ktorých jedna má vlastnú kúpeľňu, ďalšiu kúpeľňu, kuchyňu s jedálenským kútom a obývaciu izbu s prístupom na terasu.

Čistá úžitková plocha bytu je 74,15 m², ku ktorej patrí aj záhrada s rozlohou 80 m² a dve parkovacie miesta. Celková úžitková plocha vrátane všetkého príslušenstva je 89,65 m².

Pri kúpe tohto bytu kupujúci neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti, čo prináša výraznú finančnú úsporu.

Plánované dokončenie a možnosť nasťahovania je leto 2025.

Technické špecifikácie. Podlaha je z kvalitnej dlažby. Plastové okná sú vybavené elektrickými žalúziami, sieťkami proti hmyzu a trojsklom. V byte je nainštalovaná klimatizácia v obývacej izbe a jednej spálni a v kúpeľniach je elektrické podlahové kúrenie. Vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne, čo zvyšuje bezpečnosť.

Energetický certifikát je očakávanej triedy A, čo zaručuje energeticky úsporné bývanie.

Tento byt ponúka ideálne podmienky na pokojné bývanie alebo dovolenkové pobyty. Blízkosť mora, moderné vybavenie a kvalitné materiály z neho robia skvelú investíciu na trvalé bývanie aj krátkodobý turistický prenájom. Priestranná záhrada poskytuje príjemné miesto na oddych a pohodlné parkovanie zaručuje pohodlie pre vás a vašich hostí.

Privlaka je malebné rybárske a turistické mestečko, vzdialené len 15 minút jazdy autom od historického mesta Zadar. Nachádza sa na rozľahlom piesočnom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Privlaka je známa svojimi dlhými piesočnatými zátokami a priezračným morom, ktoré ponúka pokoj a oddych pre celú rodinu. Mesto poskytuje všetku infraštruktúru potrebnú pre pohodlný život vrátane obchodov, reštaurácií, pošty a zdravotnej starostlivosti.

V okolitých letoviskách si prídu na svoje milovníci vodných športov, napríklad plachtenia alebo surfovania.

Chorvátsko je jednou z najobľúbenejších destinácií na kúpu nehnuteľností na pláži vďaka svojej stabilnej ekonomike, krásnej prírodnej scenérii a priateľskému podnebiu. Regióny ako Zadar a jeho okolie vrátane Privlaky sú veľmi atraktívne pre investorov a majiteľov nehnuteľností, ktorí hľadajú pokojný domov s vysokým rekreačným potenciálom.

S Mojenemovitostumore ponúkame kompletný servis pri kúpe luxusných nehnuteľností na pláži v Chorvátsku. Poskytujeme komplexné právne poradenstvo, pomoc pri výbere nehnuteľnosti a profesionálny prístup, ktorý zabezpečí bezproblémový proces kúpy. Špecializujeme sa na luxusné apartmány a vily, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy bývania.

Ak hľadáte ideálnu nehnuteľnosť pri mori, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme nájsť ideálny domov alebo investíciu v meste Privlaka a jeho okolí

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
89 m2
Úžitková plocha
74.15 m2
Terasa
60 m2
Parkovanie
Áno
Obchod
290 m
Lekár
4 km
Kaviareň
420 m
Reštaurácia
50 m
Bar
100 m
Škola/škôlka
260 m

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00