Moderný apartmán s 3 spálňami a výhľadom na more - Isla Plana, Mazarrón Bay, Murcia, Španielsko

Isla Plana , Španielsko – ID 14705
199,000 €
Plocha 90 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/2
More 280 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Tento moderný južne orientovaný apartmán s 3 spálňami a 2 kúpeľňami je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie s úžasnými výhľadmi na more a hory, a zároveň chcú byť v blízkosti pláže a všetkej občianskej vybavenosti. Nehnuteľnosť sa nachádza v žiadanej lokalite Isla Plana v komplexe Mojon Hills, ktorý je známy svojim pokojným prostredím a vysokým štandardom bývania.

Apartmán je kompletne zariadený a ponúka moderný interiér s kvalitnými povrchovými úpravami. Dispozícia zahŕňa 3 spálne, z ktorých jedna je momentálne využívaná ako šatňa, čo poskytuje praktické riešenie pre úložné priestory. Hlavná spálňa má vlastnú kúpeľňu (en-suite). V celom apartmáne je nainštalovaná klimatizácia (kanálová jednotka), ktorá zaisťuje príjemnú klímu počas celého roka. Súčasťou predaja je aj pridelené parkovacie miesto.

K apartmánu patrí veľká terasa orientovaná na juh, ktorá je čiastočne pokrytá umelou trávou a vybavená markízou, čo vytvára ideálny priestor na vonkajšie posedenie a relaxáciu. Z terasy si môžete vychutnať nádherné výhľady na more a okolité hory. Nehnuteľnosť má tiež vonkajšiu technickú miestnosť, ideálnu na uloženie vecí alebo ako priestor na práčku.

Komplex Mojon Hills ponúka svojim rezidentom prístup k starostlivo udržiavaným spoločným priestorom s bazénom a jacuzzi, kde si môžete užívať oddych v pokojnom prostredí. Investícia do nehnuteľnosti v tejto oblasti ponúka nielen možnosť využitia ako druhého domova, ale aj skvelú príležitosť pre generovanie príjmov z prenájmu. Mierne stredomorské podnebie a viac ako 300 slnečných dní v roku robí z Mazarrón Bay ideálne miesto pre rekreáciu po celý rok. Vlastníctvo nehnuteľnosti v tak atraktívnej lokalite prináša stabilnú hodnotu a potenciál pre dlhodobé zhodnotenie.

Isla Plana sa nachádza v oblasti Mazarrón Bay a ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, kaviarní a zdravotníckych zariadení. Táto lokalita je vyhľadávaná pre svoju pokojnú atmosféru a krásne prírodné pláže, ktoré sú ideálne pre vodné športy, ako je plávanie, potápanie a rybolov. Miestne pláže získali prestížne ocenenie Modrej vlajky a certifikáciu kvality Q, čo garantuje čistotu vody a vysokú úroveň poskytovaných služieb.

Isla Plana je vzdialená približne 35 minút jazdy od medzinárodného letiska Corvera (Murcia) a približne hodinu od medzinárodného letiska Alicante, čo zaisťuje ľahký prístup pre cestovateľov z celého sveta. Oblasť je dobre prepojená s ďalšími mestami v regióne, ako je Cartagena alebo Mazarrón, ktoré ponúkajú širokú škálu kultúrnych a spoločenských aktivít.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v najatraktívnejších lokalitách na pobreží Španielska. Poskytujeme kompletnú podporu od právneho poradenstva po administratívnu podporu, aby sme zaistili hladký priebeh celej transakcie. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a znalostiam miestneho trhu vám pomôžeme nájsť nehnuteľnosť, ktorá splní všetky vaše predstavy a požiadavky.

Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií alebo si dohovorte osobnú prehliadku tohto nádherného apartmánu v Isla Plana. Pokiaľ táto ponuka nezodpovedá vašim predstavám, radi vám vyhľadáme ďalšie nehnuteľnosti podľa vašich špecifických požiadaviek v oblasti Mazarrón, Isla Plana alebo v iných krásnych lokalitách na pobreží Španielska!

Podlažie
2
Počet podlaží
2
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
90 m2
Úžitková plocha
82 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00