Luxusný mezonet s terasou a krásnym výhľadom na hory, len kúsok od mora výhľad na hory

Alicante, Španielsko – ID 14665
240,000 €
Plocha 113 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 2/3
More 20 000 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Predstavujeme vám nádherný mezonet so 4 spálňami v luxusnom komplexe na pobreží Stredozemného mora. Tento priestranný mezonet s úžitkovou plochou 113,81 m², s terasou 40,1 m², ponúka komfort, moderné vybavenie a jedinečný výhľad na okolitú prírodu alebo golfové ihrisko. Duplex je vybavený kompletne zariadenou kuchyňou, klimatizáciou, vstavanými skriňami a súkromným parkoviskom.

Mezonet sa môže pochváliť modernou kuchyňou s priestrannými spodnými skrinkami s automatickým zatváraním a pracovnou doskou s dreveným efektom. Kuchyňa je plne vybavená elektrickou rúrou, mikrovlnnou rúrou, varnou doskou a odsávačom pár. Obe kúpeľne sú vybavené akrylovými sprchovacími vaničkami a modernými batériami. Vstupné dvere sú zosilnené pre maximálnu bezpečnosť, zatiaľ čo interiérové dvere a vstavané skrine majú elegantný biely náter. Okná a terasové dvere majú plastový rám s dvojitým zasklením, čo poskytuje dostatočnú izoláciu a pokojný interiér.

Priestranná terasa je ideálnym miestom na stolovanie pod holým nebom alebo na relaxáciu, pričom si môžete vychutnávať nádherný výhľad na okolitú prírodu a priľahlé záhrady. Dvojpodlažný dom je súčasťou komplexu, ktorý ponúka spoločné bazény pre dospelých a deti, takže táto nehnuteľnosť je ideálna na rodinný život alebo investíciu.

Tento luxusný komplex ponúka exkluzívne 3-izbové a 4-izbové apartmány v rôznych dispozíciách, s bazénmi, detskými ihriskami, multifunkčnými miestnosťami a súkromnými záhradami. Obyvatelia majú k dispozícii aj malý supermarket, reštauráciu, bar, fitnescentrum a tenisové kurty.

Komplex sa nachádza len 10 minút od pláží Alicante a 18 km od medzinárodného letiska. Táto lokalita ponúka nielen krásny výhľad, ale aj pokojné prostredie ideálne na relaxáciu. V blízkosti sa nachádza historická dedina Monforte del Cid, ktorá ponúka možnosť spoznať miestnu kultúru a históriu.

Alicante je jedným z najobľúbenejších miest na pobreží Stredozemného mora a jeho zlatisté pláže a teplé podnebie každoročne priťahujú tisíce turistov a obyvateľov z celého sveta. Vďaka modernej infraštruktúre, blízkosti medzinárodného letiska a živej kultúre ponúka Alicante ideálnu kombináciu na bývanie, dovolenku a investovanie do nehnuteľností. Mesto je známe aj svojou bohatou históriou, gastronómiou a malebnými promenádami, čo z neho robí jedinečnú destináciu pre tých, ktorí hľadajú aktívny a kvalitný životný štýl pri mori.

Výhody kúpy nehnuteľnosti v Španielsku

Investícia do nehnuteľnosti v Španielsku ponúka stabilný trh s nehnuteľnosťami, daňové výhody a možnosť vysokých výnosov z prenájmu. Naša spoločnosť vám poskytne kompletnú podporu počas procesu kúpy - od právneho a daňového poradenstva až po správu vašej novej nehnuteľnosti.

S nami investujete bezpečne a výhodne. Získajte svoj vysnívaný dvojpodlažný dom pri mori a užívajte si výnimočný stredomorský životný štýl s projektom Moja nehnuteľnosť pri mori!

Podlažie
2
Počet podlaží
3
Dispozícia
4+kk
Plocha
113 m2
Úžitková plocha
113.81 m2
Terasa
40.1 m2
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00