Krásny dvojizbový byt v novostavbe, 2. poschodie, Privlaka

Privlaka, Chorvátsko – ID 12737
320,000 €
Plocha 89 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je krásny dvojizbový byt v novostavbe v Privlace. Tento byt sa nachádza na 2. poschodí a jeho dispozícia zahŕňa chodbu, dve spálne, kúpeľňu, toaletu, komoru, kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou a krytú terasu. Čistá úžitková plocha bytu je 87,27 m². K bytu navyše patrí jedno parkovacie miesto.

Celková čistá úžitková plocha tohto bytu vrátane parkovacieho miesta je 89,77 m².

Budova pozostáva z celkovo 6 apartmánov. Vzdialenosť tejto nehnuteľnosti od mora je len 200 metrov a od centra mesta Privlaka 600 metrov.

Kupujúci má výhodu, že pri kúpe tejto nehnuteľnosti neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti.

Nasťahovanie je plánované na leto 2024.

Budova je postavená z tehlových termo blokov. Fasáda má tepelnú izoláciu z polystyrénu s hrúbkou 10 cm. Podlahové krytiny sú parkety a dlažba. Okná sú z PVC materiálu s elektrickými žalúziami. V celom byte je podlahové kúrenie s tepelnými čerpadlami. Okrem toho sú všetky miestnosti klimatizované.

Všetky parkovacie miesta majú vlastnú elektrickú a vodovodnú prípojku.

Vstupné dvere bytu sú bezpečnostné a protipožiarne.

Privlaka je malé rybárske a turistické mestečko, vzdialené len 15 minút jazdy od mesta Zadar. Nachádza sa na veľkom piesočnom polostrove medzi kráľovským mestom Nin a ostrovom Vir. Čisté more a dlhé plytké piesočnaté zátoky sú ako stvorené na úplný relax. Mesto ponúka všetku potrebnú vybavenosť pre pohodlný a kvalitný život: obchody, reštaurácie, poštu, ambulanciu. Milovníci športu a rekreácie, ktorí sa chcú venovať plachteniu alebo surfovaniu, nájdu svoj raj v okolitých osadách. Nájdete tu všetko, čo potrebujete na pokojnú a pohodovú rodinnú dovolenku v stredomorskom štýle.

Pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
89 m2
Úžitková plocha
87.27 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00