Dom s garážou, len 350 m od mora, Torrevieja Španielsko

Torrevieja , Španielsko – ID 12783
137,260 €
Plocha 84 m2
Dispozícia 3+1
More 350 m
Stav K nastěhovanie

Tento očarujúci dvojpodlažný mestský dom ponúka dokonalú rovnováhu medzi komfortom a stredomorským štýlom. Nachádza sa len 350 metrov od pláže Acequión a ponúka vám možnosť vychutnávať si morský vánok a slnečné lúče po celý rok.

Vďaka jeho juhovýchodnej orientácii sa každý deň začína teplým slnečným svetlom, ktoré osvetľuje vnútorné a vonkajšie priestory. Dom má dve terasy, jednu na každom poschodí, ktoré vás pozývajú na oddych, zábavu a relaxáciu.

Vo vnútri domu sa nachádzajú dva vonkajšie priestory, kompletná kúpeľňa na hornom poschodí a toaleta na prízemí. Priestrannú jedáleň a samostatnú kuchyňu. Rovnako má aj zadný dvor, kde môžete grilovať s priateľmi a rodinou.

Nehnuteľnosť má uzavretú garáž, ktorá je rozdelená na garáž a sklad, takže môžete bezpečne zaparkovať auto a uložiť svoje veci a veci na pláž.

Či už hľadáte trvalé bývanie, rekreačný dom alebo investíciu, táto nehnuteľnosť je jedinečnou príležitosťou na život pri mori v jednej z najvyhľadávanejších destinácií na pobreží Costa Blanca.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť žiť stredomorský sen v Torrevieji! Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku a objavte svoj nový domov pri mori!

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu médií a následného platenia poplatkov za služby, až po prenájom vrátane transferu z letiska, prihlásenia a odhlásenia hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatnej na webovej stránke spoločnosti, správy a pravidelných kontrol nehnuteľnosti, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Vykonávame všetko, čo naši klienti potrebujú po prevode vlastníctva.

Počet podlaží
2
Dispozícia
3+1
Plocha
84 m2
Pozemok
83 m2
Úžitková plocha
82 m2
Terasa
Áno
Garáž
Áno
Zastavaná plocha
75 m2

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00