ZĽAVA! Apartmánový dom s nádherným výhľadom, 200 m od mora, Gradac, Zaostrog

Gradac, Zaostrog, Chorvátsko – ID 12843
650,000 €
Plocha 750 m2
Dispozícia iný
More 200 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Na predaj je apartmánový dom s nádherným výhľadom na more, ktorý sa nachádza približne 200 metrov od pobrežia a krásnych kamienkových pláží. Tento dom sa nachádza v blízkosti mesta Zaostrog, v srdci Makarskej riviéry a ponúka 12 apartmánov, spoločné priestory a sklad.

Tento priestranný apartmánový dom s rozlohou 615 m2 je postavený na pozemku s rozlohou viac ako 300 m2.

Dom je rozdelený na tri podlažia, na každom z nich sa nachádzajú 4 apartmány; 4 apartmány sa nachádzajú na prízemí, 4 na prvom poschodí a 4 na druhom poschodí. Celkovo dom ponúka viac ako 40 lôžok.

Každý apartmán má jednu spálňu, kuchyňu a obývaciu izbu, kúpeľňu a balkón. Šesť apartmánov má balkón orientovaný na juh s výhľadom na more a ostrov Hvar, zatiaľ čo ďalších šesť apartmánov ponúka výhľad na impozantné pohorie Biokovo.

Dom bol v roku 2019 kompletne zrekonštruovaný a každý apartmán má samostatný vchod. Všetky apartmány sú plne vybavené, zariadené a klimatizované, s TV, satelitom a internetom.

K objektu patrí dostatok parkovacích miest pre 5-6 áut na pozemku, zatiaľ čo parkovanie pre zvyšné apartmány je zabezpečené v neďalekej oblasti.

Zaostrog a jeho okolie sú jednou z najobľúbenejších lokalít na Makarskej riviére vďaka pokojnej rodinnej turistike a krásnym prírodným kamienkovým plážam. Poloha tohto apartmánového domu je veľmi vhodná na turistické účely a kúpou tejto nehnuteľnosti získate zavedený prenájom.

Počet podlaží
3
Dispozícia
iný
Výhľad na more
Áno
Plocha
750 m2
Pozemok
320 m2
Úžitková plocha
615 m2
Terasa
Áno
Balkón
Áno
Zastavaná plocha
200 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00