Apartmánový dom s bazénom a výhľadom na more v Makarskej

Makarska, Chorvátsko – ID 12945
1,100,000 €
Plocha 450 m2
Dispozícia 7+kk
More 1 800 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Predstavujeme vám krásny, moderný apartmánový dom s veľkým vyhrievaným bazénom, slnečnou terasou a detským ihriskom. Dom sa nachádza v tichej oblasti a ponúka úžasný výhľad na more a okolité ostrovy Brač, Hvar a Korčula.

Dom zahŕňa dva apartmány, každý s rozlohou približne 73 m², moderne zariadené a predávané s kompletným nábytkom.

Každý apartmán ponúka:

dve dvojlôžkové spálne

kúpeľňu so sprchovacím kútom a práčkou

Plne vybavenú modernú kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou

Vonkajšiu terasu

Dom je rozdelený na dve poschodia, pričom prízemie poskytuje upokojujúci výhľad na okolité olivovníky a prvé poschodie ponúka nádherný výhľad na more a ostrovy.

Vonkajší priestor pozostáva z veľkého zadného dvora, vyhrievaného bazéna so slanou vodou (bez chlóru) s rozmermi 8x4 m, záhrady s detským ihriskom, krytej slnečnej terasy, moderne navrhnutého grilu a vonkajšej jedálne

Dom má vonkajšie parkovisko pre 2-3 vozidlá.

Dom sa v súčasnosti využíva na turistický prenájom, čo z neho robí výbornú investíciu s možnosťou návratnosti investícií prostredníctvom cestovného ruchu.

Makarská je malebné mestečko na pobreží Jadranského mora, známe svojimi krásnymi plážami, čistým morom a bohatým kultúrnym dedičstvom. Toto mesto je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie s blízkosťou všetkých potrebných služieb, obchodov, reštaurácií a kaviarní.

Ak chcete získať viac informácií alebo si rezervovať prehliadku tejto nádhernej vily, kontaktujte nás telefonicky alebo e-mailom.

Počet podlaží
3
Dispozícia
7+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
450 m2
Pozemok
300 m2
Úžitková plocha
150 m2
Terasa
Áno
Lodžia
Áno
Balkón
Áno
Bazén
Áno
Zastavaná plocha
100 m2
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00