3 izbový apartmán s parkovacím miestom, Torrevieja, Španielsko

Torrevieja, Španielsko – ID 12802
150,000 €
Plocha 60 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 1/3
More 1 500 m
Stav K nastěhovanie

Ponúkame exkluzívny a vybavený prízemný apartmán na juhu v čoraz obľúbenejšej oblasti Torrevieja Torrejón. Tento priestranný apartmán má rozlohu 60 m2 a ponúka aj terasu s rozlohou 30 m2, na ktorej si môžete vychutnávať slnko. Nachádza sa len 1 500 metrov od pláže, takže je ideálny pre tých, ktorí túžia po živote pri mori.

Vybavenie tohto apartmánu nezaostáva: 2 spálne, kúpeľňa, vybavená kuchyňa. Interiér je osviežujúci a svetlý vďaka vysokým stropom a množstvu prirodzeného svetla, ktoré preniká cez okná. Okrem toho vás poteší komfort klimatizácie, vstavaných skríň a moderného kúrenia.

Poloha orientovaná na juh zaručuje slnečné svetlo po celý deň a vonkajšia terasa je skvelým miestom na oddych s rodinou alebo priateľmi. Vďaka PMR prístupu je apartmán vhodný aj pre osoby s obmedzenou pohyblivosťou. K bytu navyše patrí parkovacie miesto, čo je v tejto oblasti veľkým plusom.

Okolie ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť a služby na dosah ruky: od škôl a nákupných centier až po zdravotnícke zariadenia a reštaurácie. V blízkosti sa nachádzajú aj golfové ihriská a krásne parky, ktoré sú ideálne na trávenie času s rodinou.

Ak hľadáte moderný a pohodlný byt na juhu v skvelej lokalite, toto je vaša príležitosť. Nezabudnite nás požiadať o viac informácií alebo si dohodnúť obhliadku!

Mojenemovitostumore poskytuje kompletný servis, od vybavenia dokumentácie, prekladov, právnej podpory, prevodu energií a následnej úhrady poplatkov za služby, až po samotný prenájom, vrátane transferu z letiska, prihlásenia a odhlásenia hostí, upratovania s praním a žehlením, inzercie na Bookingu a bezplatne na webovej stránke spoločnosti, správy nehnuteľnosti a pravidelných kontrol, vykonávame rekonštrukcie podľa želania klientov a modernizácie. Po prevode vlastníctva urobíme všetko, čo naši klienti potrebujú.

Podlažie
1
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
60 m2
Úžitková plocha
52.8 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00