Zariadený podkrovný byt, Biograd na Moru

Biograd na Moru, Chorvátsko – ID 14530
160,000 €
Plocha 62 m2
Dispozícia 3+kk
Podlažie 3/3
More 700 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Ponúkame na predaj priestranný a moderne zariadený byt s úžitkovou plochou 59,31 m², ktorý sa nachádza na treťom poschodí budovy v atraktívnej lokalite Biogradu na Moru. Byt pozostáva z predsiene, komory, dvoch spální (jedna s vlastnou kúpeľňou), druhej kúpeľne, kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby a priestrannej terasy. Vďaka parkovaciemu miestu, ktoré patrí k bytu, sa celková čistá plocha zvyšuje na 62,41 m².

Apartmán sa nachádza len 700 m od mora a 900 m od centra mesta, čo zaručuje ľahký prístup na pláž a do mesta. Budova je postavená z kvalitných materiálov, tehlová konštrukcia a dláždené podlahy zaručujú dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Plastové okná so sieťkami proti komárom a klimatizačné jednotky v obývacej izbe a spálni prispievajú k pohodliu počas celého roka. Bezpečnostné a protipožiarne vstupné dvere sú ďalšími výhodami tohto moderného apartmánu. Budova je napojená na kompletnú infraštruktúru.

Biograd na Moru je malebné mestečko, známe svojou bohatou históriou, kultúrnym dedičstvom a krásnymi plážami. Vďaka svojej strategickej polohe je vyhľadávaným cieľom turistov aj tých, ktorí hľadajú trvalé bývanie. Blízkosť troch národných parkov - Paklenica, Kornati a Krka, ako aj prírodných parkov Telašćica a Vranské jazero robí z Biogradu ideálne miesto pre milovníkov prírody a outdoorových aktivít. Mesto ponúka aj veľké možnosti pre námornú turistiku a je výbornou voľbou pre tých, ktorí túžia po pokojnom živote pri mori s výbornou dostupnosťou všetkých služieb.

Ak hľadáte investičnú príležitosť alebo ideálny domov v tichej, ale dobre vybavenej lokalite, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám poskytneme viac informácií a zorganizujeme obhliadku tohto atraktívneho apartmánu.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
3+kk
Plocha
62 m2
Úžitková plocha
59.31 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00