Zariadený apartmán s panoramatickým výhľadom na more v podkroví v Novalji

Novalja, Pag, Chorvátsko – ID 13769
105,000 €
Plocha 32 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 400 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj útulný apartmán s dispozíciou 2+kk, s panoramatickým výhľadom na more a veľkú časť mesta Novalja. na ostrove Pag, v oblasti Zadar.

Tento apartmán má celkovú podlahovú plochu 32,84 m² a jeho úžitková plocha je 32 m².

Nachádza sa na 2. poschodí tehlovej budovy s celkovo tromi podlažiami a je v osobnom vlastníctve.

Byt je vo veľmi dobrom stave a je kompletne zariadený, pripravený na okamžité nasťahovanie.

Byt zahŕňa obývaciu izbu spojenú s kuchynským kútom, jednu spálňu, kúpeľňu a balkón s krásnym výhľadom na more.

K nehnuteľnosti patrí aj parkovacie miesto.

Budova sa nachádza v pokojnej časti obce a ponúka všetku potrebnú infraštruktúru vrátane obchodov a služieb v blízkosti.

Pláž je vzdialená len 400 metrov, čo umožňuje ľahký prístup ku kúpaniu a ďalším prímorským aktivitám.

Apartmán je vybavený elektrickým lokálnym kúrením, internetom a má pripojenie na verejnú kanalizáciu. K dispozícii bude od 10. septembra 2024.

Lokalita je veľmi žiadaná a ponúka nádherný výhľad na more, vďaka čomu je tento apartmán ideálnou voľbou na dovolenku alebo investíciu.

Ak tento apartmán v Novalji nevyhovuje vašim požiadavkám, radi vám pomôžeme nájsť inú nehnuteľnosť, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám. Špecializujeme sa na širokú ponuku víl, apartmánov a domov v rôznych lokalitách a cenových reláciách.

Novalja je jedno z najobľúbenejších letovísk na ostrove Pag, známe svojou živou atmosférou, krásnymi plážami a bohatým nočným životom. Mesto leží v zadarskej oblasti a je ideálnou destináciou pre rodinnú dovolenku a pre tých, ktorí hľadajú zábavu a spoločenské aktivity. Nachádza sa tu množstvo reštaurácií, barov a obchodov, ktoré ponúkajú jedlá miestnej a medzinárodnej kuchyne, ako aj rôzne kultúrne a športové zariadenia. Ostrov Pag je známy svojou jedinečnou prírodou, soľnými jazerami a historickými pamiatkami.

Kontaktujte nás a oznámte nám svoje preferencie - postaráme sa, aby bolo hľadanie vašej ideálnej nehnuteľnosti čo najjednoduchšie a najpríjemnejšie.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
32 m2
Úžitková plocha
32 m2
Balkón
Áno
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00