Útulný a plne zariadený apartmán s čiastočným výhľadom na more v Meduline

Medulin, Medulin, Chorvátsko – ID 14525
152,900 €
Plocha 49 m2
Dispozícia 2+kk
Podlažie 3/3
More 500 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Letná sezóna

Ponúkame na predaj zariadený apartmán v pokojnej lokalite v obľúbenom letovisku Medulin.

Tento byt sa nachádza na 3. poschodí viacbytového domu a má veľmi funkčnú dispozíciu s možnosťou ďalšieho využitia priestoru vďaka vysokým stropom, ktoré umožňujú dobudovanie galérie alebo ďalších úložných priestorov.

Dispozícia bytu zahŕňa predsieň, kúpeľňu, spálňu, kuchyňu spojenú s jedálňou a obývacou izbou s priamym vstupom na terasu, odkiaľ je čiastočný výhľad na more. K bytu patrí parkovacie miesto pred budovou (11 m²) a pivnica na prízemí budovy, ktorá poskytuje dostatok priestoru na skladovacie potreby. Byt je kompletne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie.

Tento byt ponúka pokojné bývanie s výbornou dostupnosťou všetkých dôležitých služieb - v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, pláže a športové zariadenia. Archeologický park Vižula je vzdialený len 400 metrov, takže je skvelou voľbou pre milovníkov histórie a prírodných krás. Vďaka svojej polohe je tento apartmán ideálny na trvalé bývanie alebo letnú rekreáciu s čiastočným výhľadom na more a ľahkým prístupom na pláže.

Medulin je jedným z najvyhľadávanejších turistických miest na Istrijskom polostrove, ktoré ponúka bohaté rekreačné a kultúrne možnosti. Mesto je známe svojimi dlhými plážami a čistým morom, vďaka čomu je obľúbenou destináciou pre milovníkov vodných športov, ako je plachtenie, potápanie a iné. Medulin je známy aj svojou príjemnou atmosférou, širokou ponukou športových aktivít a kvalitnou infraštruktúrou. Nájdete tu množstvo reštaurácií, kaviarní a obchodov, ktoré poskytujú všetko potrebné pre pohodlný a aktívny život.

Chorvátsko je ideálnou destináciou na kúpu nehnuteľnosti pri mori vďaka svojmu krásnemu pobrežiu, stabilnému trhu a vysokému dopytu po turistickom ubytovaní. Polostrov Istria je mimoriadne obľúbený pre svoje prírodné krásy, bohatú históriu a kvalitný životný štýl.

S nami získate odborné poradenstvo a kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti v Chorvátsku. Pomôžeme vám nájsť ideálny apartmán alebo dom podľa vašich potrieb a zabezpečíme, aby celý proces prebehol hladko a bez problémov. Naše dlhoročné skúsenosti vám poskytnú profesionálnu podporu od prvej obhliadky až po prevod nehnuteľnosti.

Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky tohto krásneho bytu v Meduline.

Podlažie
3
Počet podlaží
3
Dispozícia
2+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
49 m2
Úžitková plocha
47 m2
Terasa
Áno
Parkovanie
Áno
Pivnica
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00