Štýlový prímorský apartmán s výhľadom na more v Mojon Hills Resort, Isla Plana, Murcia, Španielsko

Isla Plana, Španielsko – ID 14707
169,000 €
Plocha 74 m2
Dispozícia 4+kk
Podlažie 1/1
More 260 m
Stav K nastěhovanie
Obdobie Celoročne

Užite si prázdniny po celý rok v tomto nádhernom apartmáne pri pobreží, ktorý ponúka všetok komfort pre relaxáciu a pokojný životný štýl v obľúbenej prímorskej oblasti Isla Plana.

Tento nízko údržbový apartmán s 3 spálňami a 1 kúpeľňou je plne zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie.

Vďaka fantastickej polohe v uzavretom komplexe Mojon Hills Resort a prístupom k vonkajšiemu bazénu, vírivke a upraveným záhradám, je tento apartmán ideálnou voľbou pre vaše rekreačné bývanie v Španielsku.

Apartmán je postavený s dôrazom na kvalitu a štýl. Nehnuteľnosť ponúka 3 priestranné spálne so vstavanými skriňami a klimatizáciou vo všetkých miestnostiach.

Kúpeľňa je vybavená rozšíreným sprchovacím kútom pre väčšie pohodlie.

Kuchyňa je navrhnutá v otvorenom štýle a obsahuje granitovú pracovnú dosku a všetky potrebné spotrebiče, ktoré sú zahrnuté v cene.

Obývacia izba je prepojená s veľkou terasou s krásnym výhľadom na more, kde si môžete vychutnať teplé letné večery pri západe slnka.

Apartmán má tiež vlastnú priestrannú strešnú terasu (solárium), vybavenú kvalitným záhradným nábytkom a zasklenou pergolou. Táto časť terasy je ideálnym miestom na relaxáciu počas chladnejších mesiacov a ponúka úžasné panoramatické výhľady na more a okolité hory.

K ďalším výhodám tejto nehnuteľnosti patria dvojito presklené okná, dostatok priestoru na parkovanie a klimatizácia vo všetkých miestnostiach, ktorá zaisťuje komfortný pobyt po celý rok.

Isla Plana je malebná pobrežná dedina, ktorá tvorí hranicu medzi mestami Cartagena a zálivom Mazarrón. Táto oblasť je známa svojimi prírodnými mestskými plážami a malebnými zátokami, kde môžete objavovať krásy krištáľovo čistých vôd. Milovníci potápania tu ocenia aj slávnu jaskyňu Cueva del Agua, ktorá je ideálna pre skúsených potápačov.

Mazarrónsky záliv sa môže pochváliť viac ako 35 kilometrami pobrežia, z ktorých veľká časť zostáva nedotknutá masovým turizmom. Mnohé pláže v tejto oblasti získali prestížne ocenenie Modré vlajky, ktoré garantujú čistotu vody a kvalitu poskytovaných služieb. Medzi najznámejšie pláže patria Bolnuevo Beach, Playa del Castellar, Nares Beach a Playa de Rihuete. Každá z týchto pláží ponúka ideálne prostredie na oddych a rodinnú dovolenku.

Mojon Hills Resort sa nachádza len niekoľko minút chôdze od pláže Isla Plana a ponúka ľahký prístup k ďalším plážam v oblasti Mazarrónskeho zálivu. Letisko Corvera (Murcia) je vzdialené približne 40 minút jazdy, zatiaľ čo medzinárodné letisko Alicante je dostupné za približne 90 minút. Vďaka tejto výhodnej polohe sa ľahko dostanete do všetkých hlavných miest v regióne aj na medzinárodné spojenie.

V okolí nájdete aj pestrú ponuku reštaurácií a barov, kde si môžete pochutnať na čerstvých morských plodoch a miestnych špecialitách. Isla Plana je známa svojou príjemnou atmosférou a pohodovým životným štýlom, vďaka čomu je vyhľadávanou lokalitou ako pre turistov, tak aj pre trvalé bývanie.

Naša spoločnosť Mojenemovitostumore.cz sa špecializuje na predaj nehnuteľností v atraktívnych prímorských lokalitách v Španielsku. Ponúkame kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti, vrátane právneho poradenstva, administratívnej podpory a zaistenia hladkého priebehu celého procesu. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam na španielskom trhu vám pomôžeme nájsť ideálnu nehnuteľnosť, ktorá splní vaše požiadavky a očakávania.

Kontaktujte nás a my pre vás pripravíme osobnú prehliadku tohto štýlového apartmánu s nádherným výhľadom na more v exkluzívnom rezorte Mojon Hills. Tešíme sa, že vám pomôžeme realizovať váš sen o vlastnom bývaní pri mori!

Podlažie
1
Počet podlaží
1
Dispozícia
4+kk
Výhľad na more
Áno
Plocha
74 m2
Úžitková plocha
65 m2
Terasa
Áno
Bazén
Bazén
Parkovanie
Áno

Páči sa vám táto nehnuteľnosť?

Neváhajte nás kontaktovať

Zaujala vás táto nehnuteľnosť, ale stále si nie ste istí? Dohovorte si s nami schôdzku u nás v kancelárii a osobne s vami prejdeme všetky podrobnosti.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00